Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 735952128

Copa 735952128 Información oficial sobre el partido 735952128 en Hattrick

11.06.2024 17:45:00

Mayreau County Alineación oficial del equipo 'Mayreau County' en el partido 4 - 3 Deportivo Villa Clara Alineación oficial del equipo 'Deportivo Villa Clara' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Mayreau County Alineación oficial del equipo 'Mayreau County' en el partido 2 - 1 Deportivo Villa Clara Alineación oficial del equipo 'Deportivo Villa Clara' en el partido
Tiene suerte 1.61Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.72Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
81,4 % 2,4 % 16,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Mayreau County

Goles Goles

  • 118 Minuto 2 (Gol evento especial córner peinado): Mayreau va aconseguir el 1 - 0 gràcies a una jugada assajada de córner en què Lance Mitchell, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Deon Stewart que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 133 Minuto 3 (Gol por la derecha): Mayreau va aconseguir el 2 - 0 quan Lance Mitchell va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 132 Minuto 25 (Gol por la izquierda): Mayreau va augmentar la diferència quan Lance Mitchell no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 3 - 0.
  • 123 Minuto 109 (Gol por la derecha): El jugador Clarke Hanley de Mayreau, després de 109 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 4 - 3 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): Al minut 31, Horace Donald gairebé va marcar per a Mayreau des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 222 Minuto 99 (Ocasión por la izquierda): En Lyndon Dunn va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.

Deportivo Villa Clara

Goles Goles

  • 108 Minuto 57 (Gol evento especial imprevisible (general)): En Sebastián Escandela encara no sap com va treure's del barret una passada impressionant des de la línia de fons, quasi sense angle, que en Dagoberto Tapia només va haver d'empènyer la pilota per fer pujar el 3 - 1.
  • 135 Minuto 79 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Fent ús de la seva experiència, en Sebastián Escandela de Deportivo va demanar la pilota al central rival quan aquest no el mirava i, fruit de l'engany li va passar la pilota. No va tenir problemes per marcar el 3 - 2.
  • 161 Minuto 87 (Gol por el centro): Al minut 87 en Santiago Giraldo va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 3 - 3.