Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 735952094

Copa 735952094 Información oficial sobre el partido 735952094 en Hattrick

11.06.2024 17:00:00

Autogol Alineación oficial del equipo 'Autogol' en el partido 9 - 6 De Sjonnie's 2 Alineación oficial del equipo 'De Sjonnie's 2' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Autogol Alineación oficial del equipo 'Autogol' en el partido 1 - 3 De Sjonnie's 2 Alineación oficial del equipo 'De Sjonnie's 2' en el partido
Tiene que echar la primitiva, sin duda… 0.80Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.65Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
8,3 % 0,4 % 91,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Autogol

Goles Goles

  • 139 Minuto 26 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Mostrant tota la seva tècnica, en Heng Sovath va aprofitar la debilitat en el joc terrestre d'en Tadeusz Jarosławski per fer-li una sotana i encarar la porteria. Quan tothom esperava una canonada, va sorprendre tothom amb una vaselina magistral, anotant el 1 - 1
  • 122 Minuto 33 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Heng Sovath de Autogol aconseguir un gol al minut 33 que posava per davant els locals: 2 - 1.
  • 112 Minuto 59 (Gol por la izquierda): Al minut 59, Mihail Kolev va interceptar una passada i entrant per l'esquerra va empatar: 3 - 3.
  • 111 Minuto 80 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Surxon Abdulazizov va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. Autogol empatava el partit, 4 a 4, al minut 80.
  • 111 Minuto 99 (Gol por el centro): Amb un xut des de la frontal de l'àrea al minut 99, Camille Bellot de Autogol empatava el partit: 5 - 5.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 31 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Mihail Kolev va estar a punt d'acabar en gol al minut 31, però el porter visitant Abderrazzaq Chemlouli va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): El jugador de Autogol Jere Latvakoski no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Abderrazzaq Chemlouli es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 6 - 5.
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): En Clauspeter Winde anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 7 - 5 per a Autogol.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): El jugador de Autogol, Teodor Aksentijević, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 8 - 5 al marcador.
  • 055 Minuto 127 (Penalti marcado (técnico)): A l'hora d'enviar la pilota a un punt determinat, Heng Sovath de Autogol és tot un mestre. El seu penal era impossible d'aturar: 9 - 6.

De Sjonnie's 2

Goles Goles

  • 119 Minuto 16 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): En Erno Fallböhmer sabia perfectament el que es feia quan, en treure el córner, va anar a buscar el cap d'en Tadeusz Jarosławski que, efectivament, va fer pujar el 0 - 1!
  • 163 Minuto 34 (Gol por la derecha): El jugador visitant Aapo Miikkulainen va aconseguir empatar 2 - 2 al minut 34 mitjançant una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 171 Minuto 56 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 56, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Gabriel Zimmermann es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 2 - 3.
  • 172 Minuto 68 (Gol por la izquierda): Sjonnies va aconseguir l'avantatge de 3 - 4 al minut 68. Torsten Jens va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 174 Minuto 95 (Gol de penalti): Erno Fallböhmer va aconseguir el 4 - 5 per als visitants al minut 95 de penal. El va picar amb gran classe, amb potència i amb col·locació a l'esquerra del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 3 (Ocasión por la derecha): Aapo Miikkulainen va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Carl-Fredrik Everbrant, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 281 Minuto 69 (Ocasión por el centro): Paul Angervo quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Carl-Fredrik Everbrant, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 271 Minuto 91 (Ocasión por el centro): Gabriel Zimmermann va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 91, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Carl-Fredrik Everbrant va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 271 Minuto 93 (Ocasión por el centro): Sjonnies va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 93, quan Tadeusz Jarosławski va quedar-se sol davant el porter Carl-Fredrik Everbrant, però aquest va poder aturar el xut.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 29, Michele Krendl de Sjonnies va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 059 Minuto 122 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Abderrazzaq Chemlouli de Sjonnies anava molt fort i col·locat però Carl-Fredrik Everbrant no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 6 - 5.
  • 058 Minuto 124 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Sjonnies, Rien Nooten, col·locà la pilota just a les mans d'en Carl-Fredrik Everbrant. El marcador: 7 - 5.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): Michele Krendl va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 8 - 6.