Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 735947755

Copa 735947755 Información oficial sobre el partido 735947755 en Hattrick

11.06.2024 17:45:00

Sparta Trebinje Alineación oficial del equipo 'Sparta Trebinje' en el partido 2 - 3 Ruwa boys Alineación oficial del equipo 'Ruwa boys' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Sparta Trebinje Alineación oficial del equipo 'Sparta Trebinje' en el partido 4 - 3 Ruwa boys Alineación oficial del equipo 'Ruwa boys' en el partido
Tiene mala suerte 3.77Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.75Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
49,9 % 23,5 % 26,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sparta Trebinje

Goles Goles

  • 120 Minuto 3 (Gol de falta): Després del xut d'una falta a la frontal de l'àrea, l'esclat d'alegria a les grades del minut 3, indicava inequívocament que en Relja Budisavljević va saber trobar la xarxa rival. Trebinje desfeia l'equilibri: 1 a 0.
  • 112 Minuto 49 (Gol por la izquierda): Trebinje equilibrava la balança al minut 49. En Ivica Šuljak, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 2 a 2 i el seu equip amb opcions de guanyar.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Al minut 89, Ivica Šuljak quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.

Ruwa boys

Goles Goles

  • 163 Minuto 42 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 42 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en Marc-Antoine Miquel.
  • 171 Minuto 44 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 44, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Vichi Niederöst es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 1 - 2.
  • 172 Minuto 56 (Gol por la izquierda): Al minut 56 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Ruwa prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 2 - 3 va ser en Gustav Hufschmied.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 35, en un 1 contra 1 amb el porter, però Jadranko Melvan va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de Gustav Hufschmied des de l'esquerra.
  • 263 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Vichi Niederöst quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.
  • 205 Minuto 43 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una passada de Boris Salis marca de la casa va deixar en disposició d'u contra u a en Marc-Antoine Miquel que va xutar a fora per molt poc.
  • 273 Minuto 43 (Ocasión por la derecha): Ruwa va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Jadranko Melvan va desviar el xut final de Marc-Antoine Miquel després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 282 Minuto 59 (Ocasión por la izquierda): Gustav Hufschmied, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 59 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Ruwa va quedar sense poder incrementar el seu marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Julian Walch de Ruwa va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 54 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Hubert Gatt de Ruwa es va emportar una amonestació al minut 54 per provocar un rival.
  • 513 Minuto 60 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Hubert Gatt va simular un penal, però el col·legiat va veure que intentava ensarronar-lo i li va ensenyar la segona targeta groga, de manera que Ruwa va haver d'acabar el partit amb un jugador menys.