Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 735947005

Copa 735947005 Información oficial sobre el partido 735947005 en Hattrick

11.06.2024 17:00:00

Alpilles Football Club Alineación oficial del equipo 'Alpilles Football Club' en el partido 6 - 7 Little Gummy United Alineación oficial del equipo 'Little Gummy United' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Alpilles Football Club Alineación oficial del equipo 'Alpilles Football Club' en el partido 3 - 4 Little Gummy United Alineación oficial del equipo 'Little Gummy United' en el partido
Tiene bastante suerte 2.69Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.92Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
25,9 % 19,0 % 55,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Alpilles Football Club

Goles Goles

  • 115 Minuto 35 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Després de 35 minuts, Alessandro Monaco va superar per velocitat Eduard Brennenstuhl per posar el 1 - 0 al marcador.
  • 133 Minuto 41 (Gol por la derecha): Grégorie Herbert va incrementar l'avantatge de Alpilles amb el 2 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 111 Minuto 102 (Gol por el centro): Passat el minut 102 de joc, Jouni Hauhtonen facilitava les coses al Alpilles amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 36 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Gràcies a la velocitat en què conduïa la pilota, en Alessandro Monaco va rebre molts aplaudiments. Al minut 36 però, una de les seves gambades va acabar amb un xut molt desviat des de la frontal de l'àrea.
  • 231 Minuto 42 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Benjamin Kudo va estar a punt de sentenciar el partit al minut 42, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Grégorie Herbert de Alpilles la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 059 Minuto 121 (Penalti fallado (fuera o parada)): Alexander Muñoz, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, 大二朗 (Daijiro) 田代 (Tashiro) va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de Alpilles i 3 - 3 al marcador.
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): Grégorie Herbert de Alpilles, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival 大二朗 (Daijiro) 田代 (Tashiro) en un bon llançament des del punt fatídic. 4 - 4.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): En Alix Doussin anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 5 - 5 per a Alpilles.
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): El jugador de Alpilles Jouni Hauhtonen no va cometre cap error en el seu llançament de penal. 大二朗 (Daijiro) 田代 (Tashiro) es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 6 - 6.
  • 059 Minuto 129 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Alpilles Alessandro Monaco va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.

Little Gummy United

Goles Goles

  • 153 Minuto 48 (Gol por la derecha): Gummy van aconseguir el 2 - 1 que retallava diferències al minut 48 quan Lars-Henrik Wickstad sense dificultats va fer passar la pilota per sota el porter després d'una jugada per la dreta.
  • 160 Minuto 68 (Gol de falta): En una falta provocada per un defensa passerell, en Henri Paalasmaa va marcar amb un xut ras per sota la barrera posant la igualada al minut 68: 2 - 2.
  • 171 Minuto 101 (Gol por el centro): En Hansueli Dänzer donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 101 el marcador reflectia el 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 38, en un 1 contra 1 amb el porter, però Alix Doussin va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de Raivis Rubulis des de l'esquerra.
  • 262 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): Gummy va estar a punt d'empatar al 39 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Claudiu Bufanu que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.
  • 262 Minuto 53 (Ocasión por la izquierda): Al minut 53 Mohammad Saeid Amir Yousefi va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Alix Doussin va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.
  • 271 Minuto 91 (Ocasión por el centro): Al minut 91 de partit, Mohammad Saeid Amir Yousefi quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 205 Minuto 95 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): 大二朗 (Daijiro) 田代 (Tashiro) va sorprendre tothom amb una passada llarguíssima als peus de Mohammad Saeid Amir Yousefi, que, també sorprès, va fer un control horrible i va perdre una oportunitat magnífica.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 055 Minuto 122 (Penalti marcado (técnico)): Quina manera de xutar un penal!!! 直孝 (Naotaka) 鈴木 (Suzuki) de Gummy va executar el tir amb una gran tècnica posant el 3 - 4 al marcador.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): El jugador de Gummy, 大二朗 (Daijiro) 田代 (Tashiro), es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 4 - 5 al marcador.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): Gustaw Sienkiewicz va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 5 - 6.
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): El jugador de Gummy, Pere Rosines, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 6 - 7 al marcador.