Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 735945410

Copa 735945410 Información oficial sobre el partido 735945410 en Hattrick

11.06.2024 17:00:00

Green Spirit Alineación oficial del equipo 'Green Spirit' en el partido 2 - 1 Malac SC Alineación oficial del equipo 'Malac SC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Green Spirit Alineación oficial del equipo 'Green Spirit' en el partido 2 - 0 Malac SC Alineación oficial del equipo 'Malac SC' en el partido
Tiene un resultado normal 2.24Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.43Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,3 % 0,1 % 3,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Green Spirit

Goles Goles

  • 121 Minuto 6 (Gol por el centro): Spirit va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 6 Alwin Wubbels va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 142 Minuto 78 (Gol de contra por la izquierda): S'havien jugat 78 minuts quan Lesley Toebosch va aprofitar un contraatac per la banda esquerra per fer el 2 - 1 per a Spirit.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 71 (Ocasión por la izquierda): Spirit va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Dorian Lodder va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Américo Rufino.
  • 232 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): En Jouni Punkki, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 232 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): Al minut 82, Gennadiy Shmalko gairebé va marcar per a Spirit des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Malac SC

Goles Goles

  • 138 Minuto 69 (Gol evento especial extremo + rematador): Gerardo Llerena estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Miroslav Talpa va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 1 - 1 al minut 69.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 23 (Ocasión por la derecha): En Miroslav Talpa va encarar al porter al 23, però providencialment la banda esquerra de la defensa va arribar a temps per allunyar el perill.
  • 261 Minuto 33 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Gerardo Llerena va rematar amb l'empenya exterior desviat.
  • 262 Minuto 61 (Ocasión por la izquierda): Péter Bodrogi per poc no aconsegueix empatar el marcador al minut 61, però el seu centre-xut des de l'esquerra va acabar estavellant-se al pal.
  • 272 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): Miroslav Talpa, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 77 però la pilota va sortir lleugerament desviada.