Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 735945363

Copa 735945363 Información oficial sobre el partido 735945363 en Hattrick

11.06.2024 17:00:00

Stingrays Stein 2 Alineación oficial del equipo 'Stingrays Stein 2' en el partido 4 - 2 FC Land Surveyors Alineación oficial del equipo 'FC Land Surveyors' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Stingrays Stein 2 Alineación oficial del equipo 'Stingrays Stein 2' en el partido 4 - 1 FC Land Surveyors Alineación oficial del equipo 'FC Land Surveyors' en el partido
Tiene un resultado normal 4.06Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.65Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,4 % 0,1 % 2,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Stingrays Stein 2

Goles Goles

  • 121 Minuto 27 (Gol por el centro): Al minut 27 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Joaquín Muñoz Hidalgo ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Stingrays es posava per davant 1 a 0.
  • 123 Minuto 54 (Gol por la derecha): Corria el minut 54 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Kurt Paulson, que va posar el 2 - 1 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 122 Minuto 59 (Gol por la izquierda): Stingrays prenia la batuta de l'encontre al minut 59, quan en Terry Feberwee va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 3 - 2 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 131 Minuto 70 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Joël Isser es va introduir dins la defensa central al minut 70, i va aconseguir el 4 - 2 davant la cridòria del públic.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 17 (Ocasión por la izquierda): Stingrays va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 17 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Adhemilton Castanheira ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 221 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Jerzy Szumera! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 236 Minuto 43 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Altti Pelho es va comportar com un juvenil al minut 43 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.
  • 222 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): Stingrays va estar a punt de posar-se per davant al minut 44 però Terry Feberwee va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 215 Minuto 83 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Tayfur Koç va superar els defenses rivals per velocitat al minut 83 i podria haver marcat si el porter no hagués fet una gran aturada.
  • 231 Minuto 84 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Jerzy Szumera va estar a punt de sentenciar el partit al minut 84, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Joe Verhaest de Stingrays va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

FC Land Surveyors

Goles Goles

  • 161 Minuto 32 (Gol por el centro): Als 32 minuts de partit, Mikko Kaarlenkaski de LS va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 1 - 1.
  • 161 Minuto 55 (Gol por el centro): El 2 - 2 va arribar amb una jugada de Mikko Kaarlenkaski que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 42 (Ocasión por el centro): Lauri Halme va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 42, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Daniel Pösch va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 273 Minuto 44 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 44, quan en Eino-Matti Lahdenpohja va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 271 Minuto 44 (Ocasión por el centro): LS va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 44, quan Andreas Lax va quedar-se sol davant el porter Daniel Pösch, però aquest va poder aturar el xut.
  • 251 Minuto 87 (Ocasión por el centro): Eino-Matti Lahdenpohja va tenir un parell de bones oportunitats d'acostar al seu equip al marcador, però el porter Daniel Pösch no es va rendir i va fer unes grans aturades.