Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 735945206

Copa 735945206 Información oficial sobre el partido 735945206 en Hattrick

11.06.2024 17:00:00

DJK Balzfeld Alineación oficial del equipo 'DJK Balzfeld' en el partido 1 - 7 Jubilee Allstars Alineación oficial del equipo 'Jubilee Allstars' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
DJK Balzfeld Alineación oficial del equipo 'DJK Balzfeld' en el partido 0 - 6 Jubilee Allstars Alineación oficial del equipo 'Jubilee Allstars' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.38Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.16Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,4 % 0,1 % 99,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

DJK Balzfeld

Ocasiones Ocasiones

  • 235 Minuto 11 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Łukasz Koseski gairebé marca per a Balzfeld al minut 11 fent valer la seva dilatada experiència, però el porter va estar molt atent al xut.
  • 240 Minuto 19 (Ocasión de contra de falta): Balzfeld van dur a terme molts contraatacs perillosos, com per exemple el del minut 19 que va acabar amb una falta; el xut posterior de Józef Bodnar no va ser gens encertat.
  • 231 Minuto 27 (Ocasión por el centro): Michael Andrews una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 27, però una magnífica aturada de Elon Fröstrand va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Ekkehard Andorfer de Balzfeld amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Jubilee Allstars

Goles Goles

  • 125 Minuto 20 (Gol evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): Quina cantada! Les mirades del companys es van centrar en Domenico Quintarelli, que pressionat pels contraris va passar la pilota tan malament al seu porter que el va acabar superant i posant el 1 - 0 al marcador. Des de la grada, un indignat li va cridar "Avui dinaràs sopa de carbassó, tros d'ase!"
  • 161 Minuto 28 (Gol por el centro): Al minut 28 en Josué Rodrigues va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 1 - 1.
  • 171 Minuto 34 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Eugénio Leite que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 1 - 2 per a Allstars.
  • 182 Minuto 42 (Gol por la izquierda): Al minut 42 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Eugénio Leite va ser l'anotador del 1 - 3.
  • 181 Minuto 50 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Mads Karlsen de Allstars l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 1 - 4 al minut 50 de partit.
  • 180 Minuto 55 (Gol de falta): Al minut 55, una falta xutada per Marcus Preilmair va provocar un magnífic "pal-cara-i-gol" d'un defensa (la pilota va tocar al pal, a la cara d'un defensor i va entrar a la porteria), la qual cosa va suposar el 1 - 5 per a Allstars. De totes maneres, l'àrbitre va adjudicar el gol al xutador.
  • 181 Minuto 59 (Gol por el centro): Rémi Arzel va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 59, i va fer pujar el 1 - 6 per a Allstars.
  • 183 Minuto 90 (Gol por la derecha): Al minut 90, un xut de Rémi Arzel des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 1 - 7 i el públic s'enfadava.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 18 (Ocasión por la derecha): En Eduardt Kammerloher va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 281 Minuto 49 (Ocasión por el centro): Eugénio Leite quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Kris Steffensen, però la pilota va topar amb el travesser.