Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 735944840

Copa 735944840 Información oficial sobre el partido 735944840 en Hattrick

11.06.2024 17:00:00

RSV Brusel Alineación oficial del equipo 'RSV Brusel' en el partido 2 - 5 Universal_Transit Alineación oficial del equipo 'Universal_Transit' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
RSV Brusel Alineación oficial del equipo 'RSV Brusel' en el partido 1 - 5 Universal_Transit Alineación oficial del equipo 'Universal_Transit' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.84Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.59Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
3,2 % 0,1 % 96,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

RSV Brusel

Goles Goles

  • 102 Minuto 41 (Gol por la izquierda): Als 41 minuts, una gran jugada per l'esquerra de RSV va acabar amb la pilota als peus de Théo Niot que no va perdonar i va aconseguir reduir el marcador a 1 - 2.
  • 138 Minuto 42 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Yoni Nikel arribés a peus de Malte Laube, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a RSV el 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 43 (Ocasión por la derecha): RSV va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Heinke Dort en un 1 contra 1 amb el porter Thomas Menéndez, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 223 Minuto 44 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Théo Niot va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 212 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): En Malte Laube va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 79, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Malte Laube es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Universal_Transit

Goles Goles

  • 171 Minuto 3 (Gol por el centro): Uni_Trans agafava avantatge al minut 3 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Matteo Covaia amb mestria.
  • 182 Minuto 33 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 33 de partit va donar a Uni_Trans l'avantatge per 0 - 2. Edmondo Bertaso en va ser l'anotador.
  • 171 Minuto 55 (Gol por el centro): En Matteo Covaia donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 55 el marcador reflectia el 2 - 3.
  • 181 Minuto 82 (Gol por el centro): Al minut 82, Kim 'Hot Shot' Wilde va augmentar l'avantatge de Uni_Trans a 2 - 4 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 181 Minuto 85 (Gol por el centro): Pirmin Schoch de Uni_Trans va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 2 - 5 al minut 85. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 44 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 44 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Kim 'Hot Shot' Wilde, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 281 Minuto 81 (Ocasión por el centro): Svyatoslav Ivanyushkin quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Alexandru Cută, però la pilota va topar amb el travesser.