Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 735944303

Copa 735944303 Información oficial sobre el partido 735944303 en Hattrick

11.06.2024 17:30:00

Grafiche Aurora srl Alineación oficial del equipo 'Grafiche Aurora srl' en el partido 5 - 1 Miccis Alineación oficial del equipo 'Miccis' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Grafiche Aurora srl Alineación oficial del equipo 'Grafiche Aurora srl' en el partido 5 - 1 Miccis Alineación oficial del equipo 'Miccis' en el partido
Tiene un resultado normal 4.60Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.61Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,2 % 0,1 % 1,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Grafiche Aurora srl

Goles Goles

  • 123 Minuto 16 (Gol por la derecha): El jugador Pier Nicola Carozzi de Grafiche, després de 16 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 134 Minuto 23 (Gol de penalti): Un penal força dubtós va permetre marcar gol a Grafiche i així augmentar el marcador a 2 - 0 als 23 minuts de joc. Mentre en Astolfo Zerbi el celebrava amb els seus companys, els rivals protestaven enèrgicament la decisió del col·legiat.
  • 132 Minuto 28 (Gol por la izquierda): En Davide Meschieri de Grafiche va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 3 - 0.
  • 131 Minuto 68 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Grafiche pel centre va donar un gran resultat: el gol de Francesco Santarossa va posar el 4 - 1 al marcador.
  • 133 Minuto 76 (Gol por la derecha): Grafiche va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Davide Meschieri va poder fer el 5 - 1 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 25 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Pier Nicola Carozzi va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 232 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): Al minut 29, Manuele Altobello gairebé va marcar per a Grafiche des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 230 Minuto 78 (Ocasión de falta): En Astolfo Zerbi es disposava a llançar una falta perillosa per l'equip local. El públic l'aplaudia, primer lentament i a poc a poc augmentant el ritme, abans del llançament; i el xiulava just després per haver xutat tan desviat.
  • 230 Minuto 90 (Ocasión de falta): Un xut de falta de l'equip local al minut 90 podia haver acabat en gol, però Arttu Mähönen va estar molt atent i va desviar la pilota per sobre del travesser.

Miccis

Goles Goles

  • 142 Minuto 30 (Gol de contra por la izquierda): Mikko Häkkilä va rematar un contraatac des de l'esquerra i va marcar així el 3 - 1 per a Miccis.

Ocasiones Ocasiones

  • 252 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): Miccis va tenir l'ocasió de reduir distàncies al minut 27 des de l'esquerra, però un defensa local va treure la pilota de damunt la mateixa ratlla de gol, enviant-la a fora de banda.
  • 253 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): Martin Csahó quasi redueix la diferència al marcador al minut 74, però una gran estirada d'en Marco Pellone va impedir que la pilota arribés a la xarxa. Quan es va aixecar, va esbroncar a la seva defensa esquerra per deixar xutar al rival.
  • 243 Minuto 79 (Ocasión de contra por la derecha): Miccis van sortir al contraatac amb encert al minut 79, però Kuno Heikelä no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 252 Minuto 90 (Ocasión por la izquierda): Venint des de l'esquerra, en Osmo Suvanen ho va fer tot correcte per aconseguir un gol per a l'equip visitant, però l'aturada del porter va ser espectacular.