Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 735944020

Copa 735944020 Información oficial sobre el partido 735944020 en Hattrick

11.06.2024 17:30:00

Honguito FC Alineación oficial del equipo 'Honguito FC' en el partido 8 - 7 Halskov Boldklub Alineación oficial del equipo 'Halskov Boldklub' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Honguito FC Alineación oficial del equipo 'Honguito FC' en el partido 0 - 1 Halskov Boldklub Alineación oficial del equipo 'Halskov Boldklub' en el partido
Tiene que echar la primitiva, sin duda… 0.36Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.14Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene que haber comprado al árbitro, fijo!
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
9,0 % 0,5 % 90,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Honguito FC

Goles Goles

  • 142 Minuto 20 (Gol de contra por la izquierda): En Piero Tamiazzo va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 1 - 0. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...
  • 140 Minuto 79 (Gol de contra de falta): El porter de Honguito va rellançar la pilota ràpidament per poder contraatacar. Com que la defensa rival estava descol·locada, van aturar el joc amb una falta tàctica. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Juan Cunningham va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 2 - 2!

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 24 (Ocasión de contra por la derecha): Guillermo Bahamonde va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Honguito que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 241 Minuto 29 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Honguito va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a David Sáez, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 242 Minuto 75 (Ocasión de contra por la izquierda): El Honguito va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 75, però en Domenico Chelli va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 222 Minuto 94 (Ocasión por la izquierda): En Roque Artigas va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 63 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Juan Cunningham de Honguito es va emportar una amonestació al minut 63 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 73, Guillermo Bahamonde de Honguito va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 107 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Roque Artigas de Honguito es va guanyar la targeta groga merescudament.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): Jānis Miezis va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 3 - 2.
  • 058 Minuto 123 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Honguito Arnold Dostál, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Jørgen Frisendal. El marcador continuava 3 - 3.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): Juan Cunningham de Honguito, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Jørgen Frisendal en un bon llançament des del punt fatídic. 4 - 3.
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): El jugador de Honguito, Juan Torres, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 5 - 4 al marcador.
  • 056 Minuto 129 (Penalti marcado): El jugador de Honguito Rodrigo Arévalo no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Jørgen Frisendal es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 6 - 5.
  • 056 Minuto 131 (Penalti marcado): El jugador de Honguito David Sáez no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Jørgen Frisendal es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 7 - 6.
  • 056 Minuto 133 (Penalti marcado): El jugador de Honguito, César Antonio Faivovich, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 8 - 7 al marcador.

Halskov Boldklub

Goles Goles

  • 163 Minuto 25 (Gol por la derecha): Una brillant jugada dels visitants per la banda dreta va finalitzar en el gol de l'empat al minut 25. L'anotador per Boldklub va ser Immanuel Ludvigsen, que així va deixar el marcador en 1 - 1.
  • 172 Minuto 51 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Anthon Lindstrøm quedar desmarcat i marcar per a Boldklub al minut 51. El marcador es va posar aleshores 1 - 2 pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 36 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Damjan Gajić estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Immanuel Ludvigsen, als 36 minuts, va fallar per ben poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Immanuel Ludvigsen de Boldklub la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): En Sverre Ulriksen anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 3 - 3 per a Boldklub.
  • 059 Minuto 124 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat Kalle Vonsild xutant per a Boldklub va fer anar la pilota just on la volia, però Arnold Dostál, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): El jugador de Boldklub Immanuel Ludvigsen no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Arnold Dostál es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 4 - 4.
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): El jugador de Boldklub, Anthon Lindstrøm, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 5 - 5 al marcador.
  • 056 Minuto 130 (Penalti marcado): En Esben Bjertrup anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 6 - 6 per a Boldklub.
  • 056 Minuto 132 (Penalti marcado): Vagner Ulstrup de Boldklub, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Arnold Dostál en un bon llançament des del punt fatídic. 7 - 7.
  • 059 Minuto 134 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Boldklub Mikael Vester va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.