Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 735943251

Copa 735943251 Información oficial sobre el partido 735943251 en Hattrick

11.06.2024 17:30:00

1.TSV Fischkopp 22.ev Alineación oficial del equipo '1.TSV Fischkopp 22.ev' en el partido 4 - 1 Hogwards Alineación oficial del equipo 'Hogwards' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
1.TSV Fischkopp 22.ev Alineación oficial del equipo '1.TSV Fischkopp 22.ev' en el partido 2 - 0 Hogwards Alineación oficial del equipo 'Hogwards' en el partido
Tiene suerte 1.56Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

1.TSV Fischkopp 22.ev

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 14 (Ocasión por la derecha): Fischkopp per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 14, quan Shamir Jesurun va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 223 Minuto 17 (Ocasión por la derecha): Al minut 17, Wencho Christina arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 223 Minuto 18 (Ocasión por la derecha): Al minut 18 es va veure una gran oportunitat per a Fischkopp per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Winston Kierindongo, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 285 Minuto 108 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Fischkopp la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 95 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Jetro Simmons es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 057 Minuto 121 (Penalti marcado (nervioso)): A en Jetro Simmons de Fischkopp li va sortir un xut ras, fluix i pel centre... que va acabar passant per sota les cames d'en Oldřich Losenický posant el 1 - 0 a l'electrònic.
  • 055 Minuto 123 (Penalti marcado (técnico)): A l'hora d'enviar la pilota a un punt determinat, Errol Mc William de Fischkopp és tot un mestre. El seu penal era impossible d'aturar: 2 - 1.
  • 057 Minuto 125 (Penalti marcado (nervioso)): El jugador de Fischkopp Wencho Christina va dubtar fins a l'últim moment i va efectuar un llançament de penal fluix i poc col·locat. El porter Oldřich Losenický va mostrar-se lent de reflexos i no va poder aturar el xut. Nou marcador: 3 - 1
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): En Rangelo Schmidt anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 4 - 1 per a Fischkopp.

Hogwards

Ocasiones Ocasiones

  • 206 Minuto 16 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Increïble xilena de Cedric 'Diggory' Rubak que hauria pogut ser el gol del segle, si no fos perquè el pal ho va evitar.
  • 243 Minuto 57 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Hogwards van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Michal Walica va sortir desviat a la dreta de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Michal Walica de Hogwards va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): El jugador de Hogwards, Robert Tvrdík, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 1 - 1 al marcador.
  • 058 Minuto 124 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Hogwards Robert Kaloč, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Quinten Camelia. El marcador continuava 2 - 1.
  • 058 Minuto 126 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Hogwards, Michal Walica, col·locà la pilota just a les mans d'en Quinten Camelia. El marcador: 3 - 1.