Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 735942884

Copa 735942884 Información oficial sobre el partido 735942884 en Hattrick

11.06.2024 17:30:00

Old Gara Veche Alineación oficial del equipo 'Old Gara Veche' en el partido 7 - 6 Luka United Football Alineación oficial del equipo 'Luka United Football' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Old Gara Veche Alineación oficial del equipo 'Old Gara Veche' en el partido 4 - 2 Luka United Football Alineación oficial del equipo 'Luka United Football' en el partido
Tiene bastante suerte 3.65Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.88Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
75,0 % 5,1 % 19,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Old Gara Veche

Goles Goles

  • 113 Minuto 82 (Gol por la derecha): Gràcies a un bon atac per la banda dreta, el jugador Abd-El-Kader Fakhri de Veche va aconseguir igualar el partit al minut 82, davant l'alegria dels aficionats: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 106 (Ocasión por la derecha): Al minut 106, Mihail Anoaica arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 223 Minuto 113 (Ocasión por la derecha): Veche va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Abd-El-Kader Fakhri en un 1 contra 1 amb el porter Roman-Paul Querchfeld, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 121 (Penalti fallado (nervioso)): Adrian Statache de Veche va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 1 - 1.
  • 059 Minuto 123 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Luís Parreira de Veche anava molt fort i col·locat però Roman-Paul Querchfeld no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 1 - 1.
  • 055 Minuto 125 (Penalti marcado (técnico)): No hi ha gaire jugadors capaços de fer una cosa així! En Vincent Petitprez de Veche va xutar amb una tècnica magistral. El marcador: 2 - 1.
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): El jugador de Veche Mihail Anoaica no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Roman-Paul Querchfeld es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 3 - 2.
  • 056 Minuto 129 (Penalti marcado): Daniel Coţe de Veche, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Roman-Paul Querchfeld en un bon llançament des del punt fatídic. 4 - 3.
  • 056 Minuto 131 (Penalti marcado): En Mihai Gherghel anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 5 - 4 per a Veche.
  • 056 Minuto 133 (Penalti marcado): Abd-El-Kader Fakhri va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 6 - 5.
  • 056 Minuto 135 (Penalti marcado): Marek Stanisz de Veche, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Roman-Paul Querchfeld en un bon llançament des del punt fatídic. 7 - 6.

Luka United Football

Goles Goles

  • 172 Minuto 71 (Gol por la izquierda): Passats 71 minuts de partit, Football es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Tomás Goicolea es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 13 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Veche. La jugada d'estratègia del Football per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Dietbert Düster va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 272 Minuto 21 (Ocasión por la izquierda): Al minut 21, un refús desafortunat de Luís Parreira, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Edrigu Behobide no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 271 Minuto 65 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Edrigu Behobide ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 237 Minuto 88 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Jorge Calo va fer al minut 88 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Duarte de Sousa, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.
  • 272 Minuto 94 (Ocasión por la izquierda): Es duien 94 minuts de partit jugats quan Sebastián Villaragut va estar a punt de posar per davant a Football amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Luís Parreira va impedir un gol cantat.
  • 272 Minuto 112 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Football que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Eric Nualart, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 84, Edrigu Behobide de Football va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Tomás Goicolea de Football la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 122 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Football Alberto Carrani, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Luís Parreira. El marcador continuava 1 - 1.
  • 058 Minuto 124 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Duarte de Sousa de Football va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): Dietbert Düster va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 2 - 2.
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): El jugador de Football, Eric Nualart, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 3 - 3 al marcador.
  • 056 Minuto 130 (Penalti marcado): En Tomás Goicolea anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 4 - 4 per a Football.
  • 056 Minuto 132 (Penalti marcado): El jugador de Football Edrigu Behobide no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Luís Parreira es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 5 - 5.
  • 056 Minuto 134 (Penalti marcado): El jugador de Football, Sebastián Villaragut, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 6 - 6 al marcador.
  • 058 Minuto 136 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Football, Jorge Calo, col·locà la pilota just a les mans d'en Luís Parreira. El marcador: 7 - 6.