Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 735942413

Copa 735942413 Información oficial sobre el partido 735942413 en Hattrick

11.06.2024 17:30:00

Carcinacci B Alineación oficial del equipo 'Carcinacci B' en el partido 4 - 3 LUCERO CITY 21 Alineación oficial del equipo 'LUCERO CITY 21' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Carcinacci B Alineación oficial del equipo 'Carcinacci B' en el partido 0 - 1 LUCERO CITY 21 Alineación oficial del equipo 'LUCERO CITY 21' en el partido
Tiene mucha potra 0.24Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.10Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
4,7 % 0,2 % 95,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Carcinacci B

Goles Goles

  • 143 Minuto 31 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Carcinacci eren letals. En un d'aquests contraatacs, al minut 31, Daniele Coccia va rebre una passada llarga des de la dreta i va marcar el 1 - 1.
  • 118 Minuto 38 (Gol evento especial córner peinado): Carcinacci va aconseguir el 2 - 1 gràcies a una jugada assajada de córner en què Daniele Coccia, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Marco Muzzi que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 142 Minuto 42 (Gol de contra por la izquierda): S'havien jugat 42 minuts quan Mounir Hilmi va aprofitar un contraatac per la banda esquerra per fer el 3 - 1 per a Carcinacci.
  • 141 Minuto 99 (Gol de contra por el centro): Carcinacci sabia com jugar al contraatac, i al minut 99, Mounir Hilmi va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 4 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 33 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Uri Catarineu haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a Carcinacci al minut 33.
  • 241 Minuto 44 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Carcinacci, l'equip va recuperar la pilota al minut 44 i va contraatacar. En Baldomero Dugarte va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 240 Minuto 62 (Ocasión de contra de falta): L'àrbitre va castigar amb falta una empenta quan el Carcinacci sortien al contraatac. La falta llançada per Trpimir Jović va sortir força alta sense massa perill.
  • 242 Minuto 72 (Ocasión de contra por la izquierda): Carcinacci van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 72, però el xut de Daniele Coccia des de l'esquerra va sortir desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 56 (Tarjeta roja directa): Al minut 56, Sérgio Silva de Carcinacci va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.

LUCERO CITY 21

Goles Goles

  • 138 Minuto 29 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Manolo Blancas arribés a peus de Chinés Contreras, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a LUCERO el 0 - 1.
  • 152 Minuto 43 (Gol por la izquierda): LUCERO va captivar els seguidors que s'havien desplaçat a l'estadi rival per a veure el partit amb una gran jugada que va significar el 3 - 2 quan Manuel Mansilla va superar el porter local amb un bon xut després d'una bona jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 161 Minuto 60 (Gol por el centro): El 3 - 3 va arribar amb una jugada de Antonio Lafuente que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 17 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Uri Catarineu de LUCERO es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 96 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 96, Antonio Lafuente de LUCERO va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.