Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 735941511

Copa 735941511 Información oficial sobre el partido 735941511 en Hattrick

11.06.2024 17:30:00

Otel Galati Alineación oficial del equipo 'Otel Galati' en el partido 2 - 1 BSG Blitz Julianivka Alineación oficial del equipo 'BSG Blitz Julianivka' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Otel Galati Alineación oficial del equipo 'Otel Galati' en el partido 0 - 2 BSG Blitz Julianivka Alineación oficial del equipo 'BSG Blitz Julianivka' en el partido
Tiene suerte 0.35Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.88Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
3,4 % 0,1 % 96,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Otel Galati

Goles Goles

  • 111 Minuto 20 (Gol por el centro): Amb un xut des de la frontal de l'àrea al minut 20, David Casajuana de Galati empatava el partit: 1 - 1.
  • 140 Minuto 83 (Gol de contra de falta): El porter de Galati va rellançar la pilota ràpidament per poder contraatacar. Com que la defensa rival estava descol·locada, van aturar el joc amb una falta tàctica. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Filip Jugrin va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 2 - 1!

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 17 (Ocasión de contra de falta): Galati va aconseguir provocar una falta després d'un contraatac, però el xut de Filip Jugrin va anar a parar a les mans del porter.
  • 242 Minuto 71 (Ocasión de contra por la izquierda): Galati van sortir al contraatac al minut 71, però Filip Jugrin va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 231 Minuto 87 (Ocasión por el centro): Eberhard Gössling una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 87, però una magnífica aturada de Claus Fomferra va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 243 Minuto 90 (Ocasión de contra por la derecha): Filip Jugrin va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Galati que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

BSG Blitz Julianivka

Goles Goles

  • 170 Minuto 3 (Gol de falta): Al minut 3, un tir lliure directe a la frontal de l'àrea va permetre a Josu Blom posar per davant al seu equip amb un 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 10 (Ocasión por la derecha): Julianivka quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Petro Katsman va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 282 Minuto 16 (Ocasión por la izquierda): Al minut 16, el Julianivka va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Platon Savukov s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.
  • 272 Minuto 22 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Julianivka que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Kyrylo Kabak, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 273 Minuto 66 (Ocasión por la derecha): En Leonid Smokvyna va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 272 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): Es duien 81 minuts de partit jugats quan Leonid Smokvyna va estar a punt de posar per davant a Julianivka amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Robert Comăniţă va impedir un gol cantat.
  • 271 Minuto 82 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Leonid Smokvyna que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 263 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): Una centrada des de la dreta va deixar a Sylwiusz Serwan sol davant la porteria al minut 89, però la seva rematada va ser molt fluixa.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 85, Sylwiusz Serwan de Julianivka va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.