Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 735938052

Copa 735938052 Información oficial sobre el partido 735938052 en Hattrick

11.06.2024 17:15:00

Dix-Huit Montagnes Olympique de Alineación oficial del equipo 'Dix-Huit Montagnes Olympique de' en el partido 0 - 7 B.R.K.Afar Alineación oficial del equipo 'B.R.K.Afar' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Dix-Huit Montagnes Olympique de Alineación oficial del equipo 'Dix-Huit Montagnes Olympique de' en el partido 1 - 6 B.R.K.Afar Alineación oficial del equipo 'B.R.K.Afar' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.74Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.68Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,7 % 0,1 % 98,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Dix-Huit Montagnes Olympique de

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 25 (Tarjeta roja directa): Al minut 25 en Basile Koné va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.

B.R.K.Afar

Goles Goles

  • 172 Minuto 2 (Gol por la izquierda): Passats 2 minuts de partit, B.R.K.Afar es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Kalkidan Arfecho es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 182 Minuto 3 (Gol por la izquierda): Al minut 3, els visitants es van col·locar 0 - 2 per sobre quan Birhanu Lema va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 118 Minuto 29 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 29, el B.R.K.Afar va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Addis Mengistu, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 0 - 3.
  • 182 Minuto 31 (Gol por la izquierda): Niels Vestergren va aprofitar un error defensiu al minut 31, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 0 - 4 al marcador per a B.R.K.Afar.
  • 182 Minuto 37 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 37 de partit va donar a B.R.K.Afar l'avantatge per 0 - 5. Asrat Asmamaw en va ser l'anotador.
  • 181 Minuto 47 (Gol por el centro): Bill Skippers va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 47, i va fer pujar el 0 - 6 per a B.R.K.Afar.
  • 183 Minuto 87 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 87, B.R.K.Afar va augmentar el seu avantatge a 0 - 7, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Rafał Stabeusz.

Ocasiones Ocasiones

  • 280 Minuto 65 (Ocasión de falta): Una jugada a pilota aturada al minut 65 quasi acaba en un gol més per als visitants, però el porter local ho va impedir amb una gran estirada.
  • 283 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): Després de 74 minuts, Rafał Stabeusz va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Zougou Wico va estar atent i va desviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Addis Moges de B.R.K.Afar amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Birhanu Lema de B.R.K.Afar va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.