Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 735937619

Copa 735937619 Información oficial sobre el partido 735937619 en Hattrick

11.06.2024 17:15:00

Belloto 2000 Alineación oficial del equipo 'Belloto 2000' en el partido 5 - 2 bafe_Gomis Alineación oficial del equipo 'bafe_Gomis' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Belloto 2000 Alineación oficial del equipo 'Belloto 2000' en el partido 1 - 0 bafe_Gomis Alineación oficial del equipo 'bafe_Gomis' en el partido
Tiene mucha potra 1.40Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.34Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,2 % 0,2 % 5,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Belloto 2000

Goles Goles

  • 124 Minuto 33 (Gol de penalti): Belloto va posar-se per davant 1 - 0 al minut 33, quan Dimitrakis Mpalanikas va llançar una pena màxima perfectament.

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 25 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Frederic David Drabe de Belloto va fer un magnífic control orientat, va deixar un defensor rival assegut a terra, va fintar, retallar i mirant cap a l'altra banda va meravellar el públic amb un impressionant xut a porteria. El porter va poder desviar el xut però la pilota va anar a parar a Dimitrakis Mpalanikas que, sol davant del porter estirat al terra, li va tirar la pilota a les mans.
  • 220 Minuto 41 (Ocasión de falta): Amb 41 minuts disputats, Dimitrakis Mpalanikas gairebé va aconseguir marcar per a l'equip local amb un magnífic xut de falta, però Eyüp Can Adil va fer una gran aturada quan ja es cantava el gol a les graderies.
  • 242 Minuto 58 (Ocasión de contra por la izquierda): Belloto van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 58, però Frederic David Drabe va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 219 Minuto 69 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): La cara de por del porter ho deia tot: En Heinrich Dehmel va rematar un córner des de l'àrea petita tot sol i va fallar incomprensiblement. El llançador, en Dimitrakis Mpalanikas, es va posar les mans el cap veient com havien desaprofitat el seu magnífic llançament des de la cantonada.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): En Lucio Barros anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 2 - 1 per a Belloto.
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): Joni-Kristian Finneman va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 3 - 1.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): El jugador de Belloto, Heinz-Kevin Gapp, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 4 - 1 al marcador.
  • 055 Minuto 127 (Penalti marcado (técnico)): Quina manera de xutar un penal!!! Leopoldo Peón de Belloto va executar el tir amb una gran tècnica posant el 5 - 2 al marcador.

bafe_Gomis

Goles Goles

  • 138 Minuto 40 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Toprak Atabek va anar directament als peus de Ahmet Turan Otaçı que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 81 (Ocasión de contra por la izquierda): bafe_Gomis van sortir al contraatac al minut 81, però Tufan Kardan va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 059 Minuto 122 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de bafe_Gomis Eyüp Can Adil va intentar enganyar Joni-Kristian Finneman amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 2 - 1.
  • 059 Minuto 124 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat Taylan Ülmen xutant per a bafe_Gomis va fer anar la pilota just on la volia, però Joni-Kristian Finneman, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): El jugador de bafe_Gomis Murathan Sümbülzade no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Joni-Kristian Finneman es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 4 - 2.