Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 735935572

Copa 735935572 Información oficial sobre el partido 735935572 en Hattrick

11.06.2024 16:30:00

Boykash International Alineación oficial del equipo 'Boykash International' en el partido 2 - 1 Dragões de Portugal Alineación oficial del equipo 'Dragões de Portugal' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Boykash International Alineación oficial del equipo 'Boykash International' en el partido 2 - 0 Dragões de Portugal Alineación oficial del equipo 'Dragões de Portugal' en el partido
Tiene un resultado normal 1.93Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.23Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,5 % 0,1 % 1,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Boykash International

Goles Goles

  • 112 Minuto 43 (Gol por la izquierda): Al minut 43, Sipe Duiker va interceptar una passada i entrant per l'esquerra va empatar: 1 - 1.
  • 116 Minuto 83 (Gol evento especial rápido + pase): Bert-Jan van 't Reve va demostrar la seva velocitat punta un altre cop i, després de deixar dos defenses enrere, va donar una assistència de gol a Kelt Hugo van der Kaaij, que no va fallar i va marcar el 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 25 (Ocasión por la derecha): Al minut 25, Vito Boccard arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 222 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): International va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Ruimán García de Carranque va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Józef Sachajko.

Dragões de Portugal

Goles Goles

  • 118 Minuto 38 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 38, Sérgio Figueiredo va pentinar un córner cap al segon pal que Semedo Reis va rematar a gol completament sol, marcant així el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 206 Minuto 4 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Increïble xilena de Virgílio Campos que hauria pogut ser el gol del segle, si no fos perquè el pal ho va evitar.
  • 273 Minuto 18 (Ocasión por la derecha): En Sérgio Figueiredo va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 271 Minuto 80 (Ocasión por el centro): Valério Domingues va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 80, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Hinse Booying va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 262 Minuto 87 (Ocasión por la izquierda): Gonçalo Fragoso per poc no aconsegueix empatar el marcador al minut 87, però el seu centre-xut des de l'esquerra va acabar estavellant-se al pal.