Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 735935344

Copa 735935344 Información oficial sobre el partido 735935344 en Hattrick

11.06.2024 16:15:00

Peleg F.C Alineación oficial del equipo 'Peleg F.C' en el partido 0 - 4 Overhagense Boys Alineación oficial del equipo 'Overhagense Boys' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Peleg F.C Alineación oficial del equipo 'Peleg F.C' en el partido 0 - 2 Overhagense Boys Alineación oficial del equipo 'Overhagense Boys' en el partido
Tiene un resultado normal 0.46Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.92Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
5,4 % 0,2 % 94,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Peleg F.C

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 3 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Elichai Shinfeld de Peleg es va guanyar la targeta groga merescudament.

Overhagense Boys

Goles Goles

  • 171 Minuto 27 (Gol por el centro): En Júlio Deserto donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 27 el marcador reflectia el 0 - 1.
  • 183 Minuto 76 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 76, Overhagense va augmentar el seu avantatge a 0 - 2, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Ľubor Koprda.
  • 185 Minuto 80 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 80 minuts, el tirador de faltes del Overhagense va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Ľubor Koprda, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 0 - 3 pujava al marcador.
  • 184 Minuto 89 (Gol de penalti): Passaven 89 minuts quan l'àrbitre va xiular un penal en contra de l'equip local. En Teslim Gündüz va ser l'anotador i per celebrar-ho va arremangar-se la màniga i va ensenyar un tatuatge on s'hi podia llegir "Visca el pa, visca el vi, visca la mare que em va parir!".

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 29 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 29 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Yunes Kamach, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 281 Minuto 31 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Ľubor Koprda va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 205 Minuto 53 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una de les habilitats de Yandy Bodi era fer passades de llarga distància. Al minut 53 en va fer una que deixava tot sol davant del porter a en Ramon Fredriksz però la pilota li va passar per sota el peu al voler-la controlar.
  • 281 Minuto 62 (Ocasión por el centro): Kurt van de Kamp quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Dan Asselman, però la pilota va topar amb el travesser.