Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

PirineusOcc (118451) - ath. juanjojjpp (441615) » 73593522: T17/J1/VIII

Liga 73593522 Información oficial sobre el partido 73593522 en Hattrick

29.04.2006 15:10:00
Liga: Temporada 17 / Jornada 1 / VIII.920 (54721)

PirineusOcc Alineación oficial del equipo 'PirineusOcc' en el partido 1 - 3 Ante Todo Alineación oficial del equipo 'Ante Todo' en el partido
0 - 1 Alejandro Abarca (10')
0 - 2 Javier Barquero Estevan (32')
Abel Tenreiro (41') 1 - 2
1 - 3 Wolfgang Verschueren (57')
PirineusOcc Alineación oficial del equipo 'PirineusOcc' en el partido 1 - 3 Ante Todo Alineación oficial del equipo 'Ante Todo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
PirineusOcc Alineación oficial del equipo 'PirineusOcc' en el partido 2 - 1 Ante Todo Alineación oficial del equipo 'Ante Todo' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.23Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.33Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
65,7 % 10,8 % 23,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

PirineusOcc

Goles Goles

  • 102 Minuto 41 (Gol por la izquierda): Abel Tenreiro de PirineusOcc va fer vibrar a l'afició quan després de desfer-se del seu marcador i arribant per l'esquerra, aconseguia anotar, reduint així l'avantatge dels visitants 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 203 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): PirineusOcc va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan Esteban Marina va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però Tommy Torsson va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.
  • 218 Minuto 40 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Abel Tenreiro va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Alejandro Gamarra rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 33 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Marcos Cruz després que el jugador de PirineusOcc li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.
  • 511 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Leandro Tomás de PirineusOcc va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 15 (Tirita): Al minut 15, Alejandro Gamarra de PirineusOcc es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.

Ante Todo

Goles Goles

  • 173 Minuto 10 (Gol por la derecha): El jugador de Ante Alejandro Abarca va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 10 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 181 Minuto 32 (Gol por el centro): Javier Barquero Estevan de Ante va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 2 al minut 32. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 184 Minuto 57 (Gol de penalti): Al minut 57 l'àrbitre va xiular un penal per una mà dins l'àrea. Wolfgang Verschueren va enviar el seu xut al fons de la porteria: 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 29 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Luis Gómez Lage. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Pablo López de Ante va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 34 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Alejandro Abarca va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Diego Arnaiz.