Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 735932298

Copa 735932298 Información oficial sobre el partido 735932298 en Hattrick

05.06.2024 23:55:00

Tapa na Bola Alineación oficial del equipo 'Tapa na Bola' en el partido 0 - 5 .A.F.C. Ajax Alineación oficial del equipo '.A.F.C. Ajax' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Tapa na Bola Alineación oficial del equipo 'Tapa na Bola' en el partido 0 - 3 .A.F.C. Ajax Alineación oficial del equipo '.A.F.C. Ajax' en el partido
Tiene un resultado normal 0.44Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.68Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,6 % 0,1 % 97,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Tapa na Bola

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 7 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de tpb va anar a parar a la dreta de l'atac on en Mathias Daffner, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 5 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Xander Neill.
  • 511 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Tom Felderhof de tpb es va emportar una amonestació al minut 82 per provocar un rival.

.A.F.C. Ajax

Goles Goles

  • 171 Minuto 3 (Gol por el centro): En Rakesh Naidu donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 3 el marcador reflectia el 0 - 1.
  • 181 Minuto 56 (Gol por el centro): Al minut 56, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Antonio Fallo va augmentar l'avantatge de .A.F.C. a 0 - 2 amb un xut ras arran de pal.
  • 185 Minuto 70 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del .A.F.C. van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Alberto Hottis va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 0 - 3 pujava al marcador.
  • 181 Minuto 85 (Gol por el centro): Luis Carlos Zanoni va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 85, i va fer pujar el 0 - 4 per a .A.F.C..
  • 184 Minuto 90 (Gol de penalti): Al minut 90 l'àrbitre va xiular un penal per una mà dins l'àrea. Artur Cão va enviar el seu xut al fons de la porteria: 0 - 5.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 6 (Ocasión por la izquierda): Antonio Fallo, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 6 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. .A.F.C. va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 283 Minuto 19 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Flynn Grumiaux, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Flynn Grumiaux va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
  • 281 Minuto 28 (Ocasión por el centro): Wallace Ricardo da Silva Pontes quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Arno Sprißler, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 215 Minuto 47 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Gràcies a la velocitat en què conduïa la pilota, en Andrew Mezenga va rebre molts aplaudiments. Al minut 47 però, una de les seves gambades va acabar amb un xut molt desviat des de la frontal de l'àrea.
  • 237 Minuto 73 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Rakesh Naidu no va ser aprofitada per en Andrew Mezenga que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.
  • 241 Minuto 81 (Ocasión de contra por el centro): En Alberto Hottis va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 281 Minuto 84 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Alberto Hottis. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Artur Cão de .A.F.C. la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.