Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 735932171

Copa 735932171 Información oficial sobre el partido 735932171 en Hattrick

05.06.2024 23:55:00

Associação Anti Futebol Carlito Alineación oficial del equipo 'Associação Anti Futebol Carlito' en el partido 0 - 5 Neuropatas FC Alineación oficial del equipo 'Neuropatas FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Excelente (8))
Associação Anti Futebol Carlito Alineación oficial del equipo 'Associação Anti Futebol Carlito' en el partido 0 - 9 Neuropatas FC Alineación oficial del equipo 'Neuropatas FC' en el partido
Tiene un resultado normal 0.45Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 8.50Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Es un cenizo
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,3 % 0,0 % 99,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Associação Anti Futebol Carlito

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 2 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Gabriel Fraga de Associação va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 65 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Wandercleyson Jabbour de Associação es va emportar una amonestació al minut 65 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Maik Matos Jr. de Associação va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Neuropatas FC

Goles Goles

  • 173 Minuto 4 (Gol por la derecha): Al minut 4 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Antônio Viriato Machado que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 184 Minuto 22 (Gol de penalti): Al minut 22 l'àrbitre va xiular un penal per una mà dins l'àrea. Antônio Viriato Machado va enviar el seu xut al fons de la porteria: 0 - 2.
  • 182 Minuto 30 (Gol por la izquierda): Al minut 30 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Nicholas Correa va ser l'anotador del 0 - 3.
  • 141 Minuto 56 (Gol de contra por el centro): Neuropatas sabia com jugar al contraatac, i al minut 56, 勇太 (Yuta) 小野寺 (Onodera) va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 0 - 4.
  • 181 Minuto 71 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Antônio Viriato Machado de Neuropatas l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 5 al minut 71 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): Abel Roberto Araticum de Neuropatas va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 77 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.