Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 735929064

Copa 735929064 Información oficial sobre el partido 735929064 en Hattrick

05.06.2024 23:55:00

Los TiTanes III Alineación oficial del equipo 'Los TiTanes III' en el partido 2 - 6 frankfurt kusen F.C Alineación oficial del equipo 'frankfurt kusen F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Los TiTanes III Alineación oficial del equipo 'Los TiTanes III' en el partido 3 - 2 frankfurt kusen F.C Alineación oficial del equipo 'frankfurt kusen F.C' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.72Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.44Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
35,7 % 35,5 % 28,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los TiTanes III

Goles Goles

  • 121 Minuto 7 (Gol por el centro): TiTanes va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 7 Florencio Caicedo va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 101 Minuto 55 (Gol por el centro): El públic local es va tornar a engrescar de valent, veient com en Florencio Caicedo trencava les files de la defensa central i superava sense dificultat el porter, que devia estar a la lluna de València. El 2 - 3 encara permetia alguna esperança.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 18 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 18 quan Carlos Serrano de TiTanes gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 201 Minuto 60 (Ocasión por el centro): Al minut 60, Ramiro Ariel Davila va fer una bona jugada, però el seu xut final es va estavellar al lateral de la xarxa, fet que va motivar que una bona part del públic cantés 'gol' erròniament.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 39, Hernando Patarroyo de TiTanes va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Epifanio Linjacá.

frankfurt kusen F.C

Goles Goles

  • 163 Minuto 22 (Gol por la derecha): Una brillant jugada dels visitants per la banda dreta va finalitzar en el gol de l'empat al minut 22. L'anotador per frankfurt va ser Gilberto de Jesús Eslava, que així va deixar el marcador en 1 - 1.
  • 106 Minuto 35 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Darío Fernando Echeverry va aparèixer del no res per interceptar una passada al mig del camp, fent tremolar els espectadors, que sabien que és capaç del millor i del pitjor. En aquest cas, al minut 35, quan tothom reclamava una passada a la dreta on hi havia un jugador totalment sol, va clavar un golàs ben arran del pal. Més d'un aficionat del frankfurt, mentre ja celebrava el 1 - 2, es va quedar amb el "Però passa-la! Tros de..." a la boca.
  • 183 Minuto 42 (Gol por la derecha): Al minut 42, frankfurt va augmentar el seu avantatge a 1 - 3, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Víctor Manuel Sanclemente, amb un xut sec des de la dreta.
  • 181 Minuto 59 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Darío Calimeño de frankfurt l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 2 - 4 al minut 59 de partit.
  • 106 Minuto 90 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): El panell digital mostrava el minut 90 i semblava que frankfurt desaprofitava una altra ocasió de gol, però de sobte Darío Calimeño va interceptar un refús de la defensa i va disparar una canonada que si es descuida forada la xarxa! El marcador quedava amb 2 gols per als locals i 5 per als visitants.
  • 183 Minuto 91 (Gol por la derecha): Gilberto de Jesús Eslava va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 2 - 6 per als visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 58 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Ramiro Ariel Davila haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a frankfurt al minut 58.
  • 283 Minuto 62 (Ocasión por la derecha): frankfurt quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Danilo Aragón va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Melchor Olmedo de frankfurt la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 61 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Danilo Aragón de frankfurt va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.