Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 735925886

Copa 735925886 Información oficial sobre el partido 735925886 en Hattrick

05.06.2024 23:20:00

Deleon FC Alineación oficial del equipo 'Deleon FC' en el partido 2 - 4 Team Marvelous Alineación oficial del equipo 'Team Marvelous' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
Deleon FC Alineación oficial del equipo 'Deleon FC' en el partido 3 - 5 Team Marvelous Alineación oficial del equipo 'Team Marvelous' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.58Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
19,7 % 4,8 % 75,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Deleon FC

Goles Goles

  • 113 Minuto 70 (Gol por la derecha): Al minut 70, Deleon aconseguia empatar el partit a 1 - 1 quan Bartłomiej Lizoń va rebre una bona passada des de la dreta i va creuar-li la pilota al porter.
  • 118 Minuto 86 (Gol evento especial córner peinado): En Skënder Prenkpalaj entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Deleon, un peu providencial d'en Justin Cabe va situar el 2-3 al panell digital.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): En Maurice Bass va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 222 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): Deleon va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 40 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Olli Maine ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 243 Minuto 49 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Deleon van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Justin Cabe va sortir desviat a la dreta de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Wolfgang Gelbhaar.

Team Marvelous

Goles Goles

  • 172 Minuto 54 (Gol por la izquierda): Al minut 54 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a T_Marv prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Jesús Dusay.
  • 118 Minuto 77 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 77, Bobby Mee va pentinar un córner cap al segon pal que Jesús Dusay va rematar a gol completament sol, marcant així el 1 - 2.
  • 180 Minuto 85 (Gol de falta): Al minut 85, una falta xutada per Ashton Watson va provocar un magnífic "pal-cara-i-gol" d'un defensa (la pilota va tocar al pal, a la cara d'un defensor i va entrar a la porteria), la qual cosa va suposar el 1 - 3 per a T_Marv. De totes maneres, l'àrbitre va adjudicar el gol al xutador.
  • 183 Minuto 87 (Gol por la derecha): Al 87 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a T_Marv augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Darryl Sealey es rifés el porter i marqués el 2 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 48 (Ocasión de falta): Els visitants van cridar "gol" quan una falta llançada per Ashton Watson al minut 48 semblava entrar, però Teddie Hennessy va aconseguir desviar-la amb una mà a l'últim moment.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Darryl Sealey es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.