Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 735925162

Copa 735925162 Información oficial sobre el partido 735925162 en Hattrick

05.06.2024 23:35:00

FC Detroits Alineación oficial del equipo 'FC Detroits' en el partido 2 - 3 Washington Redskins Alineación oficial del equipo 'Washington Redskins' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
FC Detroits Alineación oficial del equipo 'FC Detroits' en el partido 2 - 0 Washington Redskins Alineación oficial del equipo 'Washington Redskins' en el partido
Tiene un resultado normal 1.78Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.10Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Detroits

Goles Goles

  • 185 Minuto 35 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Mikal Newman, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 1 - 1 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 6 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Kenny Bullington va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Oswaldo Hernández rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 221 Minuto 78 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Luther Mair! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 208 Minuto 85 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Elias Mortensen va deixar asseguts a un parell de rivals però a l'hora d'associar-se amb en Kenny Bullington aquest no va estar a l'altura.
  • 223 Minuto 106 (Ocasión por la derecha): Al minut 106 es va veure una gran oportunitat per a Detroits per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Ike Greenwood, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 32, Elias Mortensen de Detroits va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 121 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Detroits, Alex Starks, col·locà la pilota just a les mans d'en Bogdan Vârtaci. El marcador: 1 - 1.
  • 058 Minuto 123 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Ike Greenwood va xutar fora per a Detroits, el marcador es va quedar igual: 1 - 1, ja es veia a venir!
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): El jugador de Detroits, Dane Sampson, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 2 - 1 al marcador.
  • 059 Minuto 127 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Detroits Derrick Ackerman va intentar enganyar Bogdan Vârtaci amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 2 - 1.
  • 058 Minuto 129 (Penalti fallado (nervioso)): Luther Mair de Detroits va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 2 - 1.
  • 058 Minuto 131 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Jay Tapley de Detroits va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 058 Minuto 133 (Penalti fallado (nervioso)): Elias Mortensen de Detroits va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 2 - 2.

Washington Redskins

Goles Goles

  • 186 Minuto 20 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El contraatac de Washington va ser aturat amb una falta sobre el jugador que es desmarcava per la dreta de l'atac, i que l'àrbitre assistent va assenyalar. La pilota la va posar rassa al primer pal en Drew Willie, la van retornar al pic de l'àrea i ell mateix, amb un xut amb rosca la va enviar a l'escaire del segon pal. Va ser una bonica manera de canviar el marcador a 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 81 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Washington, l'equip va recuperar la pilota al minut 81 i va contraatacar. En Colten Mika va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 273 Minuto 97 (Ocasión por la derecha): Ismael Barroso de Washington, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 97, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 241 Minuto 104 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Washington va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Eliecer Morgado, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 122 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Bogdan Vârtaci de Washington va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 058 Minuto 124 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Washington Drew Willie, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Krish Singh. El marcador continuava 1 - 1.
  • 058 Minuto 126 (Penalti fallado (nervioso)): Brad Moore de Washington va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 2 - 1.
  • 058 Minuto 128 (Penalti fallado (nervioso)): Colten Mika de Washington va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 2 - 1.
  • 056 Minuto 130 (Penalti marcado): El jugador de Washington Gaspar Barrios no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Krish Singh es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 2 - 2.
  • 058 Minuto 132 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Eliecer Morgado de Washington va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 056 Minuto 134 (Penalti marcado): Naresh Dutta de Washington, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Krish Singh en un bon llançament des del punt fatídic. 2 - 3.