Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 735924776

Copa 735924776 Información oficial sobre el partido 735924776 en Hattrick

05.06.2024 23:30:00

Maria Trinidad Sanchez Club Alineación oficial del equipo 'Maria Trinidad Sanchez Club' en el partido 4 - 1 San Cristobal Deportivo Alineación oficial del equipo 'San Cristobal Deportivo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Maria Trinidad Sanchez Club Alineación oficial del equipo 'Maria Trinidad Sanchez Club' en el partido 4 - 0 San Cristobal Deportivo Alineación oficial del equipo 'San Cristobal Deportivo' en el partido
Tiene un resultado normal 3.69Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.27Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,4 % 0,1 % 0,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Maria Trinidad Sanchez Club

Goles Goles

  • 124 Minuto 40 (Gol de penalti): Tot i les protestes dels visitants, al minut 40 l'àrbitre va xiular un penal transformat per Armando Morgado. Amb aquest gol l'equip local s'avançava al marcador, que reflectia un 1 - 0.
  • 133 Minuto 53 (Gol por la derecha): Gilberto Oses va incrementar l'avantatge de Trinidad amb el 2 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 133 Minuto 81 (Gol por la derecha): Trinidad va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Gilberto Oses va poder fer el 3 - 1 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 133 Minuto 84 (Gol por la derecha): Amb 84 minuts jugats, en Gilberto Oses va augmentar l'avantatge de Trinidad a 4 - 1 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 5 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Jacinto Herrera va estar a punt d'acabar en gol al minut 5, però el porter visitant Mauro Valdés Ozores va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 19 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Gilberto Oses va estar a punt d'avançar els locals al minut 19 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 220 Minuto 25 (Ocasión de falta): Armando Morgado quasi dona a Trinidad l'avantatge després d'una falta, però el seu xut va sortir desviat.
  • 221 Minuto 31 (Ocasión por el centro): En Gilberto Oses del Trinidad ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 232 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Mauro Valdés Ozores al minut 78 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Gilberto Oses va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

San Cristobal Deportivo

Goles Goles

  • 185 Minuto 80 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 80 minuts, el tirador de faltes del Cristobal va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Denny Edwin, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 2 - 1 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 17 (Ocasión por la derecha): Blas Llanos va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Enrique Firefoot, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 271 Minuto 28 (Ocasión por el centro): Cristobal va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 28, quan Blas Llanos va quedar-se sol davant el porter Enrique Firefoot, però aquest va poder aturar el xut.
  • 243 Minuto 32 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Cristobal van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Adrián Cerrud va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 218 Minuto 37 (Ocasión evento especial córner peinado): Benito Lander quasi marca en una jugada assajada de córner que Blas Llanos havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Denny Edwin de Cristobal es va emportar una amonestació al minut 79 per provocar un rival.