Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 735924017

Copa 735924017 Información oficial sobre el partido 735924017 en Hattrick

05.06.2024 23:10:00

FC Bulnes Alineación oficial del equipo 'FC Bulnes' en el partido 1 - 2 LoGia FC Alineación oficial del equipo 'LoGia FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
FC Bulnes Alineación oficial del equipo 'FC Bulnes' en el partido 1 - 1 LoGia FC Alineación oficial del equipo 'LoGia FC' en el partido
Tiene un resultado normal 0.88Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
27,8 % 31,9 % 40,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Bulnes

Goles Goles

  • 111 Minuto 66 (Gol por el centro): Amb un xut des de la frontal de l'àrea al minut 66, Juan Antonio Basaldúa de Bulnes empatava el partit: 1 - 1.

LoGia FC

Goles Goles

  • 172 Minuto 54 (Gol por la izquierda): Al minut 54 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a LoGia prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Morris Graafsma.
  • 136 Minuto 92 (Gol evento especial inexperiencia rival): En Aureliano Mendes Nuñes es va posar molt nerviós al rebre la pressió de Achille Rositani per robar-li la pilota. La va voler passar enrere al porter però l'únic que va aconseguir és fer una assistència al rival. El resultat al minut 92 passava a ser 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): Morris Graafsma va marcar al minut 34 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 243 Minuto 39 (Ocasión de contra por la derecha): Mihajlo Ivanović va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de LoGia que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 207 Minuto 104 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): LoGia va ser a punt de marcar al minut 104, quan el seu jugador Achille Rositani va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 65 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): 苏 (Su) 永辉 (Yonghui) de LoGia va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Zahit Rekin.
  • 510 Minuto 101 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Wolf Musil de LoGia la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.