Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 735923645

Copa 735923645 Información oficial sobre el partido 735923645 en Hattrick

05.06.2024 23:10:00

TheChicken FC Alineación oficial del equipo 'TheChicken FC' en el partido 4 - 1 Henri Miller Team Alineación oficial del equipo 'Henri Miller Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
TheChicken FC Alineación oficial del equipo 'TheChicken FC' en el partido 2 - 1 Henri Miller Team Alineación oficial del equipo 'Henri Miller Team' en el partido
Tiene suerte 1.95Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.79Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
84,7 % 1,5 % 13,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

TheChicken FC

Goles Goles

  • 122 Minuto 93 (Gol por la izquierda): Els seguidors del TheChicken contenien la respiració mentre en Marcel Pilar s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 6 (Ocasión de contra de falta): TheChicken va aconseguir provocar una falta després d'un contraatac, però el xut de Martín Alvarado va anar a parar a les mans del porter.
  • 223 Minuto 61 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Martín Alvarado va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 221 Minuto 66 (Ocasión por el centro): En Héctor Alberto Curvas del TheChicken ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 231 Minuto 103 (Ocasión por el centro): Al minut 103, Spas Samardzhiev gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Samuel Yarkoni va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): El jugador de TheChicken, Alberto Agüero, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 2 - 1 al marcador.
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): El jugador de TheChicken Edgar Hernando Sobisch no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Samuel Yarkoni es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 3 - 1.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): En Maksim Aborkin anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 4 - 1 per a TheChicken.

Henri Miller Team

Goles Goles

  • 185 Minuto 113 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 113 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Miller. A fi d'aconseguir el 1 - 1, van tocar-la en curt per tal que Liudvikas Vailandas xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.

Ocasiones Ocasiones

  • 209 Minuto 35 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Però en què devia estar pensant Natanael Jorge Samiro? Un error clamorós seu va donar a Spas Samardzhiev una magnífica oportunitat de marcar. Al final, però, tot va acabar en un ensurt, ja que el seu xut va sortir desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Romeo Ferrer.
  • 513 Minuto 72 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Romeo Ferrer de Miller va ser expulsat del terreny de joc en veure la segona groga per dir al colegiat (segons va escriure a l'acta) "que vuroere".

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 122 (Penalti fallado (nervioso)): Liudvikas Vailandas de Miller va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 2 - 1.
  • 058 Minuto 124 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Nicolas Jule va xutar fora per a Miller, el marcador es va quedar igual: 3 - 1, ja es veia a venir!
  • 058 Minuto 126 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Miller Justin Sutherland, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Nicolás Enrique Sorín. El marcador continuava 4 - 1.