Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 735920541

Copa 735920541 Información oficial sobre el partido 735920541 en Hattrick

05.06.2024 23:10:00

FCV IKEN Alineación oficial del equipo 'FCV IKEN' en el partido 4 - 1 Potaro-Siparuni Arapaimas Alineación oficial del equipo 'Potaro-Siparuni Arapaimas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
FCV IKEN Alineación oficial del equipo 'FCV IKEN' en el partido 6 - 0 Potaro-Siparuni Arapaimas Alineación oficial del equipo 'Potaro-Siparuni Arapaimas' en el partido
Tiene mala suerte 6.49Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FCV IKEN

Goles Goles

  • 123 Minuto 21 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 21 gràcies a la jugada de Cesare Bulfari, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 133 Minuto 32 (Gol por la derecha): Amb 32 minuts jugats, en Cesare Bulfari va augmentar l'avantatge de IKEN a 2 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 131 Minuto 43 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de IKEN va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Dominic Deweerdt progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 1.
  • 132 Minuto 70 (Gol por la izquierda): Al minut 70, IKEN va aconseguir el 4 - 1 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Cesare Bulfari, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): En Cesare Bulfari, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 233 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): Al minut 41 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Vatsal Patel de IKEN va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 232 Minuto 58 (Ocasión por la izquierda): Al minut 58, Akwasi Kumi gairebé va marcar per a IKEN des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 233 Minuto 62 (Ocasión por la derecha): El IKEN ho intentava per la dreta per mitjà de Cesare Bulfari, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 232 Minuto 63 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Mahesh Barve al minut 63 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Bryan Strange va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 40, Vatsal Patel de IKEN va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 54 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Nikolas Mpoukas de IKEN va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Potaro-Siparuni Arapaimas

Goles Goles

  • 139 Minuto 33 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Quina forma de deixar en ridícul al rival! Un seguit de fintes de Solomon Sebi van servir per superar a l'últim defensor, en Vaibhav Dighe. Tot va acabar amb el 2 - 1 pujant al marcador, el defensor amb el maluc fracturat i els aficionats de Potaro-Siparuni cantant "Solomon Sebi selecció!"

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 19 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): En Demetris Krebs va provar sort des de 30 metres però el porter va desviar la pilota a córner.
  • 219 Minuto 20 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): Rohit Banerjee va fer una gran rematada de cap després d'un llançament de córner d'en Aaron Beck, però l'estirada del porter va evitar el gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Mark Schrodt de Potaro-Siparuni la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.