Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 3 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 735919734

Copa 735919734 Información oficial sobre el partido 735919734 en Hattrick

05.06.2024 23:30:00

moreva FC Alineación oficial del equipo 'moreva FC' en el partido 3 - 1 Qué bolá asere Alineación oficial del equipo 'Qué bolá asere' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
moreva FC Alineación oficial del equipo 'moreva FC' en el partido 1 - 2 Qué bolá asere Alineación oficial del equipo 'Qué bolá asere' en el partido
Tiene suerte 0.91Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.65Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
21,7 % 7,3 % 71,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

moreva FC

Goles Goles

  • 121 Minuto 16 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Aristóbulo Morán, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del moreva se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 16.
  • 119 Minuto 29 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Rigoberto Hurtado va treure un córner llarg cap al segon pal que en Aquilino Ortiz, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 2 - 0.
  • 133 Minuto 76 (Gol por la derecha): Amb 76 minuts jugats, en Carlos Alberto Montaner va augmentar l'avantatge de moreva a 3 - 1 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 82 (Ocasión de contra por la izquierda): El moreva va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 82, però en Nixander Arrieta va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.

Qué bolá asere

Goles Goles

  • 150 Minuto 52 (Gol de falta): Un tir lliure ben xutat per Douglas Salamanca de asere va reduir diferències a 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 26 (Ocasión por la izquierda): asere va estar a punt d'empatar al 26 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Andrés Eloy Mirón que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.
  • 262 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): Al minut 72 va estar a punt d'arribar el gol de l'empat quan Christian Vegas va fer una jugada per la banda esquerra, però Leonardo Ardila va aturar el seu xut.
  • 252 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): Venint des de l'esquerra, en Ramón Cárdenas ho va fer tot correcte per aconseguir un gol per a l'equip visitant, però l'aturada del porter va ser espectacular.
  • 285 Minuto 83 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de asere la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 60 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Saymen Alba de asere la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.