Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 735919472

Copa 735919472 Información oficial sobre el partido 735919472 en Hattrick

05.06.2024 22:40:00

NessyKeys Alineación oficial del equipo 'NessyKeys' en el partido 0 - 3 Se nos fue de las manos F.C. Alineación oficial del equipo 'Se nos fue de las manos F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
NessyKeys Alineación oficial del equipo 'NessyKeys' en el partido 0 - 4 Se nos fue de las manos F.C. Alineación oficial del equipo 'Se nos fue de las manos F.C.' en el partido
Tiene un resultado normal 0.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

NessyKeys

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 25 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de NK va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Bryan Felomina va sortir per sobre el travesser.
  • 241 Minuto 54 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de NK, l'equip va recuperar la pilota al minut 54 i va contraatacar. En Mübarek Akşın va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 241 Minuto 74 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de NK va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Celino Quevedo, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Kullu Halat de NK es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Mübarek Akşın de NK amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Se nos fue de las manos F.C.

Goles Goles

  • 173 Minuto 30 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Alfredo Oscar Candía va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.
  • 183 Minuto 70 (Gol por la derecha): Al 70 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a CSD SNFDLM augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Silvério Rodrigues es rifés el porter i marqués el 0 - 2.
  • 183 Minuto 89 (Gol por la derecha): Al minut 89, un xut de Kurt Lyst des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 3 i el públic s'enfadava.

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 22 (Ocasión de falta): Jonatan Żuchowski va xutar magistralment una falta al minut 22 però no va tenir sort, ja que el porter va desviar la pilota a l'últim moment.
  • 271 Minuto 24 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Alfredo Oscar Candía ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 282 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Kurt Lyst es va quedar sol davant del porter, al minut 32. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 280 Minuto 38 (Ocasión de falta): El llançament de falta executat al minut 38 per Jonatan Żuchowski va anar a parar a la creueta.
  • 282 Minuto 53 (Ocasión por la izquierda): Kurt Lyst, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 53 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. CSD SNFDLM va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 281 Minuto 66 (Ocasión por el centro): Kurt Lyst quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Carlos Valdés, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 283 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en 冯 (Feng) 道明 (Daoming) al minut 73, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Silvério Rodrigues de CSD SNFDLM es va emportar una amonestació al minut 31 per provocar un rival.