Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 735917531

Copa 735917531 Información oficial sobre el partido 735917531 en Hattrick

05.06.2024 22:55:00

DC United Crew Alineación oficial del equipo 'DC United Crew' en el partido 2 - 0 TOTTENHAM HOTSPUR SA 868 Alineación oficial del equipo 'TOTTENHAM HOTSPUR SA 868' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
DC United Crew Alineación oficial del equipo 'DC United Crew' en el partido 3 - 0 TOTTENHAM HOTSPUR SA 868 Alineación oficial del equipo 'TOTTENHAM HOTSPUR SA 868' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.34Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.38Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,6 % 0,1 % 1,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

DC United Crew

Goles Goles

  • 124 Minuto 26 (Gol de penalti): Corria el minut 26, quan l'àrbitre va xiular unes mans dubtoses a dins l'àrea visitant. LIRQUÉN s'avançava en el marcador després que en Baudelio Honorato xutés amb seguretat la pena màxima dictaminada pel senyor col·legiat.
  • 105 Minuto 55 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Oh, això és increïble! Baudelio Honorato rep al balcó de l'àrea una passada molt llarga des del mig del camp de Auderico Johnson, atura la pilota amb el pit d'esquena a la porteria i, sense deixar que la pilota toqui el terra, executa una xilena estratosfèrica i del tot imprevisible que entra a la porteria llepant el pal i fa inútil l'estirada del porter. 2 - 0 a l'estadi!

Ocasiones Ocasiones

  • 235 Minuto 8 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Un jugador experimentat sap que els porters els costa blocar les pilotes que boten al seu davant. Per això en Silvio Erwens va ser el primer a arribar al rebuig del porter, però aquest va reaccionar bé davant la segona rematada i va desviar la pilota a córner.
  • 223 Minuto 19 (Ocasión por la derecha): Al minut 19 es va veure una gran oportunitat per a LIRQUÉN per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Silvio Erwens, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 231 Minuto 32 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Silvio Erwens. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 231 Minuto 89 (Ocasión por el centro): En Brayatan Beltran, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 30, Silvio Erwens de LIRQUÉN va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

TOTTENHAM HOTSPUR SA 868

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 17 (Ocasión por la derecha): Javier Maige va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Gabriel Hauri, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 261 Minuto 47 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Andolín Rojo va rematar amb l'empenya exterior desviat.
  • 241 Minuto 54 (Ocasión de contra por el centro): En Ernesto Pimentel va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 14 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Andolín Rojo de TOTTENHAM amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.