Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 735916085

Copa 735916085 Información oficial sobre el partido 735916085 en Hattrick

05.06.2024 22:55:00

CHELSEA 486 Alineación oficial del equipo 'CHELSEA 486' en el partido 2 - 1 Tomi Thompsons Alineación oficial del equipo 'Tomi Thompsons' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
CHELSEA 486 Alineación oficial del equipo 'CHELSEA 486' en el partido 2 - 2 Tomi Thompsons Alineación oficial del equipo 'Tomi Thompsons' en el partido
Tiene un resultado normal 1.62Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.99Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
27,6 % 30,8 % 41,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CHELSEA 486

Goles Goles

  • 122 Minuto 20 (Gol por la izquierda): CHELSEA prenia la batuta de l'encontre al minut 20, quan en Enrique Camaño va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 185 Minuto 35 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 35 minuts, el tirador de faltes del CHELSEA va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Adán Armijo, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 2 - 0 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 32 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Adán Armijo va estar a punt de sentenciar el partit al minut 32, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 218 Minuto 61 (Ocasión evento especial córner peinado): Enrique Camaño quasi marca en una jugada assajada de córner que Santiago Mann havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 232 Minuto 62 (Ocasión por la izquierda): En Adán Armijo, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 232 Minuto 90 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Luca Prelazzi al minut 90 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Adán Armijo va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Luís Mario Quijón de CHELSEA va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Tomi Thompsons

Goles Goles

  • 153 Minuto 54 (Gol por la derecha): Thompsons van aconseguir el 2 - 1 que retallava diferències al minut 54 quan Augusto Labarca sense dificultats va fer passar la pilota per sota el porter després d'una jugada per la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 3 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de José Manuel Garrido que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 251 Minuto 37 (Ocasión por el centro): El visitants van tenir l'oportunitat d'acostar-se al minut 37, quan un error defensiu va deixar Víctor Javier San Martin completament sol. El seu xut, però, va ser molt dolent i no va donar problemes al porter local.
  • 261 Minuto 64 (Ocasión por el centro): En José Manuel Garrido al minut 64 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.
  • 263 Minuto 70 (Ocasión por la derecha): Una centrada des de la dreta va deixar a Augusto Labarca sol davant la porteria al minut 70, però la seva rematada va ser molt fluixa.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 91 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Francisco Tellerias.