Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 735914698

Copa 735914698 Información oficial sobre el partido 735914698 en Hattrick

05.06.2024 23:05:00

dragones del cielo Alineación oficial del equipo 'dragones del cielo' en el partido 1 - 2 As luminoso Alineación oficial del equipo 'As luminoso' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
dragones del cielo Alineación oficial del equipo 'dragones del cielo' en el partido 1 - 0 As luminoso Alineación oficial del equipo 'As luminoso' en el partido
Tiene un resultado normal 1.46Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.47Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
90,2 % 0,5 % 9,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

dragones del cielo

Goles Goles

  • 110 Minuto 43 (Gol de falta): dragones equilibrava els comptes al minut 43 quan en Agustín Tapia va transformar una falta en el 1 a 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 36 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de dragones va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de 曹 (Cao) 元贵 (Yuanqui) va sortir per sobre el travesser.

As luminoso

Goles Goles

  • 138 Minuto 43 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Nelson Espichán la va rematar Jacinto Aquiles amb una magnífica volea que va fer pujar per a luminoso el 0 - 1.
  • 173 Minuto 83 (Gol por la derecha): Al minut 83 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 1 - 2, gràcies a una bona internada de Mario Espinel que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 21 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 21 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Jacinto Aquiles, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 273 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): Bruno Iannone de luminoso, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 35, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 273 Minuto 53 (Ocasión por la derecha): En Sergio Deles va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 65 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Raúl Gerardina de luminoso es va emportar una amonestació al minut 65 per provocar un rival.