Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 735913802

Copa 735913802 Información oficial sobre el partido 735913802 en Hattrick

05.06.2024 22:45:00

Palichip Alineación oficial del equipo 'Palichip' en el partido 4 - 1 sebaspapal fc Alineación oficial del equipo 'sebaspapal fc' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Palichip Alineación oficial del equipo 'Palichip' en el partido 2 - 0 sebaspapal fc Alineación oficial del equipo 'sebaspapal fc' en el partido
Tiene suerte 1.52Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Palichip

Goles Goles

  • 120 Minuto 93 (Gol de falta): Sebastián Méndez va donar a Palichip un avantatge de 1 - 0 amb un magnífic llançament de falta.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 5 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 5, Esteban Aguiar de Palichip va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 109 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Jairo Tramontano de Palichip amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): En Héctor Dorrego Alende anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 2 - 1 per a Palichip.
  • 057 Minuto 123 (Penalti marcado (nervioso)): A en Esteban Aguiar de Palichip li va sortir un xut ras, fluix i pel centre... que va acabar passant per sota les cames d'en Torben Ampère posant el 3 - 1 a l'electrònic.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): El jugador de Palichip, Jairo Tramontano, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 4 - 1 al marcador.

sebaspapal fc

Goles Goles

  • 143 Minuto 113 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de sebaspapal eren letals, i Gianfranco Corvese va aprofitar-ne un per aconseguir el 1 - 1 entrant des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 38 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de sebaspapal va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Vincenzo Mughini va sortir per sobre el travesser.
  • 241 Minuto 57 (Ocasión de contra por el centro): En Vincenzo Mughini va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 240 Minuto 74 (Ocasión de contra de falta): Els jugadors de sebaspapal van aconseguir crear força contraatacs, com el del minut 74 que la defensa rival va tallar de forma no reglamentària. La falta la va xutar Hernán Bellone, però la pilota va sortir per sobre del travesser.
  • 242 Minuto 87 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 87 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Hernán Bellone, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 263 Minuto 104 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Lester de Wert quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 58 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 58, András Kurtics de sebaspapal va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Daniel Kukułka de sebaspapal va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 059 Minuto 122 (Penalti fallado (fuera o parada)): Daniel Kukułka, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Eric Maximilian Scarpenti va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de sebaspapal i 2 - 1 al marcador.
  • 058 Minuto 124 (Penalti fallado (nervioso)): Lester de Wert de sebaspapal va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 3 - 1.
  • 059 Minuto 126 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de sebaspapal Hernán Bellone va intentar enganyar Eric Maximilian Scarpenti amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 4 - 1.