Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 735913681

Copa 735913681 Información oficial sobre el partido 735913681 en Hattrick

05.06.2024 22:45:00

gorekfc Alineación oficial del equipo 'gorekfc' en el partido 4 - 3 Colonos Uncharged Alineación oficial del equipo 'Colonos Uncharged' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
gorekfc Alineación oficial del equipo 'gorekfc' en el partido 2 - 4 Colonos Uncharged Alineación oficial del equipo 'Colonos Uncharged' en el partido
Tiene suerte 1.91Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.60Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
20,7 % 5,9 % 73,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

gorekfc

Goles Goles

  • 138 Minuto 21 (Gol evento especial extremo + rematador): José Di Mauro estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Juan Vicente Pellejero va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 1 - 1 al minut 21.
  • 143 Minuto 29 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de gorekfc va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en Israel Schroeder, que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 2 - 2.
  • 122 Minuto 59 (Gol por la izquierda): gorekfc, atacant per l'esquerra al minut 59, va aprofitar el magnífic llançament de Álvaro Lamela per agafar avantatge al marcador: 3 - 2.
  • 131 Minuto 75 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de gorekfc va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Sebastián Vilallonga progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 4 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 23 (Ocasión por el centro): gorekfc enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 231 Minuto 70 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Mariano Gijon. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Sebastián Vilallonga de gorekfc va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Alcides Edgardo Odriozola de gorekfc va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Colonos Uncharged

Goles Goles

  • 173 Minuto 11 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En José Luis Coccinello va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.
  • 170 Minuto 22 (Gol de falta): Al minut 22, un tir lliure directe a la frontal de l'àrea va permetre a José Luis Coccinello posar per davant al seu equip amb un 1 - 2.
  • 152 Minuto 89 (Gol por la izquierda): Uncharged va captivar els seguidors que s'havien desplaçat a l'estadi rival per a veure el partit amb una gran jugada que va significar el 4 - 3 quan Javier Alejandro Piquerez va superar el porter local amb un bon xut després d'una bona jugada col·lectiva per l'esquerra.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 2 (Ocasión por la derecha): Uncharged va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Washington Leleu va desviar el xut final de Francisco Fraga després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 280 Minuto 28 (Ocasión de falta): Una jugada a pilota aturada al minut 28 quasi acaba en un gol més per als visitants, però el porter local ho va impedir amb una gran estirada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Sergio Cantero de Uncharged es va emportar una amonestació al minut 89 per provocar un rival.