Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 735908899

Copa 735908899 Información oficial sobre el partido 735908899 en Hattrick

05.06.2024 22:00:00

SLBjuvestars Alineación oficial del equipo 'SLBjuvestars' en el partido 1 - 4 Guarda Zem FC Alineación oficial del equipo 'Guarda Zem FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
SLBjuvestars Alineación oficial del equipo 'SLBjuvestars' en el partido 0 - 2 Guarda Zem FC Alineación oficial del equipo 'Guarda Zem FC' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.18Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.41Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,5 % 0,1 % 99,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

SLBjuvestars

Goles Goles

  • 104 Minuto 87 (Gol de penalti): Una descarada estirada de pantalons a la sortida d'un córner, que no va passar desapercebuda per l'àrbitre, va deixar a la vista les vergonyes del jugador que intentava rematar. En Henrique Perneta va transformar la pena màxima, escurçant el marcador per a SLBjuvestars: 1 a 4 al minut 87.

Ocasiones Ocasiones

  • 200 Minuto 73 (Ocasión de falta): SLBjuvestars va disposar d'una falta prop de l'àrea al minut 73, però el xut va anar a parar al pal.

Guarda Zem FC

Goles Goles

  • 173 Minuto 10 (Gol por la derecha): El jugador de Guarda Ernesto Jerónimo va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 10 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 180 Minuto 18 (Gol de falta): Passaven 18 minuts quan en Bonifácio Fernandes va convertir en gol una falta des de 30 metres que va significar el 0 - 2.
  • 183 Minuto 19 (Gol por la derecha): Al minut 19, un xut de Ernesto Jerónimo des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 3 i el públic s'enfadava.
  • 182 Minuto 75 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Bonifácio Fernandes, que va ser qui va marcar 0 - 4, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 4 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Amado Alberto das Neves ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 282 Minuto 14 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Bonifácio Fernandes es va quedar sol davant del porter, al minut 14. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 281 Minuto 50 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Porfírio Serradas després de 50 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Horácio Asseiceira va poder desviar-lo a córner.