Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 735907465

Copa 735907465 Información oficial sobre el partido 735907465 en Hattrick

05.06.2024 20:45:00

The Flying Islanders Alineación oficial del equipo 'The Flying Islanders' en el partido 0 - 3 Cyrinishad Alineación oficial del equipo 'Cyrinishad' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
The Flying Islanders Alineación oficial del equipo 'The Flying Islanders' en el partido 0 - 4 Cyrinishad Alineación oficial del equipo 'Cyrinishad' en el partido
Tiene un resultado normal 0.15Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.95Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

The Flying Islanders

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 25 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Islanders va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Búi Sveinsson va sortir per sobre el travesser.
  • 241 Minuto 36 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Islanders, l'equip va recuperar la pilota al minut 36 i va contraatacar. En Úlfar Guðmarsson va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 202 Minuto 84 (Ocasión por la izquierda): Islanders va fer un xut impressionant des de l'esquerra al minut 84 que 何 (He) 淳松 (Chunsong) no va poder aturar, però l'esfèric va topar amb el pal dret i va sortir a fora.

Cyrinishad

Goles Goles

  • 174 Minuto 40 (Gol de penalti): Quan passaven 40 minuts, un jugador de l'equip local va fer una entrada a destemps a un jugador del Cyrinishad. En Bahri Yağış va executar el penal sense posar-se nerviós. Els visitants s'avançaven 0 - 1.
  • 181 Minuto 56 (Gol por el centro): Starkaður Friðriksson de Cyrinishad va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 2 al minut 56. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 190 Minuto 81 (Gol de falta): En Þórólfur Teitsson va mostrar quina potència té, perquè va poder desempallegar-se dels rivals per la força, acabant marcant el 0-3.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 24 (Ocasión por la derecha): Cyrinishad va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Björn Eiðsson va desviar el xut final de Bahri Yağış després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 271 Minuto 33 (Ocasión por el centro): Cyrinishad va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 33, quan Þórólfur Teitsson va quedar-se sol davant el porter Björn Eiðsson, però aquest va poder aturar el xut.
  • 272 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): Jesús de la Rosa va marcar al minut 35 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 280 Minuto 81 (Ocasión de falta): Björn Eiðsson va mantenir els locals dins del partit quan va aconseguir aturar una falta directa de Bahri Yağış que anava dirigida a l'arrel del pal esquerre de la porteria.
  • 283 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): Guðni Þórhallsson de Cyrinishad va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 83 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Khalifa Bin Hossein Al-Asmakh.
  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Þórólfur Teitsson de Cyrinishad va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Giuseppe Zetti de Cyrinishad va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 513 Minuto 89 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 89 del partit, Giuseppe Zetti de l'equip Cyrinishad, va haver d'abandonar el terreny de joc després de guanyar-se una segona targeta per tocar la pilota amb la mà.