Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 735906536

Copa 735906536 Información oficial sobre el partido 735906536 en Hattrick

05.06.2024 19:45:00

FC de Tilburger Alineación oficial del equipo 'FC de Tilburger' en el partido 4 - 3 Homeless Town Alineación oficial del equipo 'Homeless Town' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
FC de Tilburger Alineación oficial del equipo 'FC de Tilburger' en el partido 3 - 0 Homeless Town Alineación oficial del equipo 'Homeless Town' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.79Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.42Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,7 % 0,1 % 2,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC de Tilburger

Goles Goles

  • 103 Minuto 26 (Gol por la derecha): Els seguidors del Tilburger van tornar a saltar d'alegria al minut 26. La bona feina feta a la banda dreta va posar la pilota a disposició d'en Sjors Spaanderman que, sense cap defensa que l'aturés, acostava els locals a l'empat: 1 - 2.
  • 111 Minuto 52 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Remmelt Hammer va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. Tilburger empatava el partit, 2 a 2, al minut 52.
  • 123 Minuto 53 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 3 - 2 al minut 53 gràcies a la jugada de Gerwald Eden, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 121 Minuto 97 (Gol por el centro): Al minut 97 els aficionats van embogir quan en Gerwald Eden va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 4 - 3 a favor de Tilburger.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 12 (Ocasión por la izquierda): Willem Zwaga va estar a punt d'empatar per a Tilburger quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Laurín Gastey va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 211 Minuto 29 (Ocasión por el centro): Tilburger enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 232 Minuto 75 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Laurín Gastey al minut 75 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Sjaak Laan va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 223 Minuto 96 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Liam Dudok va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.

Homeless Town

Goles Goles

  • 185 Minuto 11 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 11 minuts, el tirador de faltes del Homeless va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Jorge Carpiteiro, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 0 - 1 pujava al marcador.
  • 182 Minuto 14 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Ricardo Gurendes, que va ser qui va marcar 0 - 2, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 163 Minuto 82 (Gol por la derecha): Al minut 82 del partit, els visitants van empatar el partit en fer el 3 - 3 mitjançant un bon xut de Ricardo Gurendes que va rematar a porta buida en recollir el rebuig del pal després d'una gran jugada per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 15 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Jorge Carpiteiro va superar els defenses rivals per velocitat al minut 15 i podria haver marcat si el porter no hagués fet una gran aturada.
  • 262 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): Al minut 78 va estar a punt d'arribar el gol de l'empat quan Ricardo Gurendes va fer una jugada per la banda esquerra, però Walter Alberga va aturar el seu xut.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 33, Francisco Pardo de Homeless va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Romà Montesó es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.