Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 735905450

Copa 735905450 Información oficial sobre el partido 735905450 en Hattrick

05.06.2024 19:00:00

Stone Hearts Angels Alineación oficial del equipo 'Stone Hearts Angels' en el partido 4 - 1 Zucchine Linguine A.C Alineación oficial del equipo 'Zucchine Linguine A.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Stone Hearts Angels Alineación oficial del equipo 'Stone Hearts Angels' en el partido 2 - 1 Zucchine Linguine A.C Alineación oficial del equipo 'Zucchine Linguine A.C' en el partido
Tiene suerte 1.95Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
69,3 % 8,3 % 22,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Stone Hearts Angels

Goles Goles

  • 138 Minuto 52 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Robert Frołow arribés a peus de Sandu Ciripan, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a Hearts el 1 - 1.
  • 122 Minuto 70 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Hearts contenien la respiració mentre en Jesse Taanila s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 2 - 1 per als locals.
  • 130 Minuto 76 (Gol de falta): El gol de falta de Tian Kos sortirà a moltes televisions, ja que el seu xut va tocar el travesser, un pal, la línia de gol i l'altre pal abans d'introduir-se a la porteria al minut 76 i ampliar l'avantatge de Hearts a 3 - 1.
  • 131 Minuto 89 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Peyman Ahmadi va aprofitar per marcar el 4 - 1 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): Al minut 73 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Jesse Taanila de Hearts va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Paul Grima de Hearts es va guanyar la targeta groga merescudament.

Zucchine Linguine A.C

Goles Goles

  • 174 Minuto 33 (Gol de penalti): Quan passaven 33 minuts, un jugador de l'equip local va fer una entrada a destemps a un jugador del Zucchine. En Tomas Asplund va executar el penal sense posar-se nerviós. Els visitants s'avançaven 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 39 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Tomas Asplund després de 39 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Jan Jonsson va poder desviar-lo a córner.