Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 735904221

Copa 735904221 Información oficial sobre el partido 735904221 en Hattrick

05.06.2024 19:00:00

Boogafoota Grasshoppers Alineación oficial del equipo 'Boogafoota Grasshoppers' en el partido 0 - 4 Mira FK Alineación oficial del equipo 'Mira FK' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Boogafoota Grasshoppers Alineación oficial del equipo 'Boogafoota Grasshoppers' en el partido 1 - 0 Mira FK Alineación oficial del equipo 'Mira FK' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.43Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Boogafoota Grasshoppers

Mira FK

Goles Goles

  • 141 Minuto 15 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de Mira van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 0 - 1 mitjançant en Bartolomeo Criniti.
  • 143 Minuto 34 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Mira eren letals, i Arnaud Cauchois va aprofitar-ne un per aconseguir el 0 - 2 entrant des de la dreta.
  • 184 Minuto 40 (Gol de penalti): Al minut 40 de partit, l'àrbitre va xiular un penal molt dubtós a favor de Mira, fet que va motivar una allau de protestes dels jugadors de l'equip de casa. Finalment el penal es va xutar i Berko Raphael va aconseguir augmentar l'avantatge dels visitants a 0 - 3.
  • 141 Minuto 69 (Gol de contra por el centro): Mira va demostrar la seva habilitat per contraatacar al minut 69, quan Arnaud Cauchois, sol dins l'àrea, va aconseguir el 0 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 9 (Ocasión por la derecha): Berko Raphael de Mira, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 9, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 215 Minuto 27 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Luigi Basso va superar els defenses rivals per velocitat al minut 27 i podria haver marcat si el porter no hagués fet una gran aturada.
  • 281 Minuto 32 (Ocasión por el centro): Kai Alamikkelä quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Miguel Ángel Recamán, però la pilota va topar amb el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 11 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Luciano Piano de Mira va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.