Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 735904044

Copa 735904044 Información oficial sobre el partido 735904044 en Hattrick

05.06.2024 19:00:00

Grande Milan A.C. Alineación oficial del equipo 'Grande Milan A.C.' en el partido 6 - 1 Täfteböle FBK Alineación oficial del equipo 'Täfteböle FBK' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Grande Milan A.C. Alineación oficial del equipo 'Grande Milan A.C.' en el partido 2 - 1 Täfteböle FBK Alineación oficial del equipo 'Täfteböle FBK' en el partido
Tiene mucha potra 2.42Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.94Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
85,9 % 1,2 % 12,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Grande Milan A.C.

Goles Goles

  • 141 Minuto 19 (Gol de contra por el centro): Grande sabia com jugar al contraatac, i al minut 19, Manuel Ángel Vigo va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 1 - 0.
  • 133 Minuto 29 (Gol por la derecha): Amb 29 minuts jugats, en Manuel Ángel Vigo va augmentar l'avantatge de Grande a 2 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 131 Minuto 31 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Grande va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Cuitláhuac López progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 0.
  • 138 Minuto 54 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Benito Matteo va anar directament als peus de Erdener Rasih que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 4 - 1.
  • 130 Minuto 87 (Gol de falta): Als 87 minuts, Martin Pablo Aparicio va ampliar l'avantatge de Grande amb un 5 - 1 mitjançant un tir lliure directe que va tocar la barrera i va despistar el porter.
  • 133 Minuto 90 (Gol por la derecha): Martin Pablo Aparicio va incrementar l'avantatge de Grande amb el 6 - 1 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 17 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Emmanuel Okaya va estar a punt d'acabar en gol al minut 17, però el porter visitant Lars-Erik Transtedt va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 231 Minuto 74 (Ocasión por el centro): Martin Pablo Aparicio una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 74, però una magnífica aturada de Lars-Erik Transtedt va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Cuitláhuac López de Grande va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Täfteböle FBK

Goles Goles

  • 150 Minuto 35 (Gol de falta): Els seguidors locals es lamentaven a les seves cadires quan en Ulf Tillhorn va reduir les distàncies per al Täfteböle amb un bon llançament de falta al minut 35. 3 a 1 quedava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 55 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Täfteböle Franz Reiter quasi marca al minut 55 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Bruno Calixto l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 237 Minuto 91 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Ulf Tillhorn va fer al minut 91 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Acun Paşa, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.