Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 735903700

Copa 735903700 Información oficial sobre el partido 735903700 en Hattrick

05.06.2024 19:00:00

Eliara Alineación oficial del equipo 'Eliara' en el partido 0 - 3 Storvindelns IF Alineación oficial del equipo 'Storvindelns IF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Eliara Alineación oficial del equipo 'Eliara' en el partido 0 - 2 Storvindelns IF Alineación oficial del equipo 'Storvindelns IF' en el partido
Tiene un resultado normal 0.03Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.65Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Eliara

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 17 (Ocasión de contra por la izquierda): Eliara van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 17, però Mihály Bezsenyi va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 215 Minuto 40 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Sten-Inge Kyhlskog va intentar anar-se'n per velocitat al minut 40 però va perdre el control de la pilota quan estava prop de la línia de fons, així que la jugada va acabar amb la pilota per l'equip rival.
  • 242 Minuto 42 (Ocasión de contra por la izquierda): El Eliara va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 42, però en Robert Thomas va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 215 Minuto 87 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Només el mal estat del terreny de joc va poder aturar a en Sten-Inge Kyhlskog que havia marxat de tothom gràcies a la seva velocitat de desplaçament. La pilota li va botar malament i va fer una mala passada.
  • 241 Minuto 89 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Eliara, l'equip va recuperar la pilota al minut 89 i va contraatacar. En Robert Thomas va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Robert Thomas de Eliara va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Storvindelns IF

Goles Goles

  • 172 Minuto 43 (Gol por la izquierda): Passats 43 minuts de partit, Storvindelns es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Martin Nilsson es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 183 Minuto 44 (Gol por la derecha): Al minut 44, Storvindelns va augmentar el seu avantatge a 0 - 2, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Martin Nilsson, amb un xut sec des de la dreta.
  • 181 Minuto 80 (Gol por el centro): Al minut 80, Martin Nilsson va augmentar l'avantatge de Storvindelns a 0 - 3 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 16 (Ocasión por la izquierda): Es duien 16 minuts de partit jugats quan Claes-Åke Sidenskog va estar a punt de posar per davant a Storvindelns amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Viggo Enelius va impedir un gol cantat.
  • 273 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): En Rizza-Maraka Behnam va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 282 Minuto 68 (Ocasión por la izquierda): Ola Lindhell va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 68, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 282 Minuto 84 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Otto Karl es va quedar sol davant del porter, al minut 84. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 281 Minuto 86 (Ocasión por el centro): Al minut 86 de partit, Robert Dehlbo va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 283 Minuto 88 (Ocasión por la derecha): Després de 88 minuts, Martin Nilsson va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Viggo Enelius va estar atent i va desviar la pilota a córner.