Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 735899470

Copa 735899470 Información oficial sobre el partido 735899470 en Hattrick

05.06.2024 18:00:00

Las Venturas Alineación oficial del equipo 'Las Venturas' en el partido 3 - 1 RTS Widzew Gdynia Alineación oficial del equipo 'RTS Widzew Gdynia' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Las Venturas Alineación oficial del equipo 'Las Venturas' en el partido 4 - 0 RTS Widzew Gdynia Alineación oficial del equipo 'RTS Widzew Gdynia' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.29Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.20Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Las Venturas

Goles Goles

  • 113 Minuto 39 (Gol por la derecha): Després de 39 minuts de partit, Włodzimierz Janczak igualava per Venturas en rematar una jugada d'atac per la dreta.
  • 123 Minuto 104 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 2 - 1 al minut 104 gràcies a la jugada de Sobiesław Fryca, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 134 Minuto 106 (Gol de penalti): Radomił Talacha va augmentar la diferència de Venturas a 3 - 1 des del punt de penal.

Ocasiones Ocasiones

  • 210 Minuto 18 (Ocasión de falta): Un bon llançament de falta de Radomił Talacha quasi empata el partit al minut 18, però la pilota va sortir un pèl a la dreta.
  • 212 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): Al minut 38, Giovanni Battista Minati va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.
  • 224 Minuto 77 (Ocasión de penalti): En Radomił Talacha va gaudir de l'oportunitat de marcar de penal al minut 77, però el porter visitant Oreste Bocco el va desconcentrar amb un ball tribal africà sobre la línia de gol i el va tirar fora.
  • 220 Minuto 97 (Ocasión de falta): Amb 97 minuts disputats, Radomił Talacha gairebé va aconseguir marcar per a l'equip local amb un magnífic xut de falta, però Oreste Bocco va fer una gran aturada quan ja es cantava el gol a les graderies.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Maciej Tusiński de Venturas es va emportar una amonestació al minut 83 per provocar un rival.

RTS Widzew Gdynia

Goles Goles

  • 108 Minuto 15 (Gol evento especial imprevisible (general)): Al minut 15, en Dominik Kurys la parà amb el cap, l'abaixà amb el pit, l'adormí amb l'esquerra, travessà el mig camp amb l'esfèrica enganxada a la bota, se n'anà del volant i entrà a l'àrea gran, rifant la pilota, l'amagà amb el cos, l'empentà amb el cul i se'n sortí d'esperó; es pixà el central amb un teva meva amb dedicatòria i la tocà just per posar-la en el camí de la glòria...la glòria que s'endugué en Cristian Văidean que sobre la línia de gol va empènyer la pilota.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 26 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Bengt Eggen va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 206 Minuto 52 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Increïble xilena de Leonard Stanny que hauria pogut ser el gol del segle, si no fos perquè el pal ho va evitar.
  • 272 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): Es duien 72 minuts de partit jugats quan Dominik Kurys va estar a punt de posar per davant a Widzew amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Rafał Koperski va impedir un gol cantat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Lutogniew Kluś.
  • 510 Minuto 109 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 109, Josep Manuel Cladera de Widzew va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.