Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 735897860

Copa 735897860 Información oficial sobre el partido 735897860 en Hattrick

05.06.2024 18:00:00

Deep Silent Complete Alineación oficial del equipo 'Deep Silent Complete' en el partido 8 - 7 Fc Kotwica Kołobrzeg Alineación oficial del equipo 'Fc Kotwica Kołobrzeg' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Deep Silent Complete Alineación oficial del equipo 'Deep Silent Complete' en el partido 4 - 2 Fc Kotwica Kołobrzeg Alineación oficial del equipo 'Fc Kotwica Kołobrzeg' en el partido
Tiene mucha potra 3.64Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.61Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene una suerte increíble
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
81,7 % 2,3 % 16,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Deep Silent Complete

Goles Goles

  • 106 Minuto 15 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): El Skorpiony sempre confia amb les genialitats d'en Marek Cichalewski; aquest cop va interceptar una passada i va marcar a plaer el 1 - 2.
  • 111 Minuto 34 (Gol por el centro): Al minut 34, Isidro Sanabria va aconseguir l'empat després de rebre una passada pel centre de la defensa: 2 - 2.
  • 124 Minuto 39 (Gol de penalti): Corria el minut 39, quan l'àrbitre va xiular unes mans dubtoses a dins l'àrea visitant. Skorpiony s'avançava en el marcador després que en Dominik Sójka xutés amb seguretat la pena màxima dictaminada pel senyor col·legiat.
  • 121 Minuto 92 (Gol por el centro): Skorpiony va aconseguir el 4 - 3 que desfeia l'empat quan al minut 92 Leszek Pieper va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 20 (Ocasión por el centro): Al minut 20, Damian Drop quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.
  • 231 Minuto 49 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Paweł Tarski va estar a punt de sentenciar el partit al minut 49, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 231 Minuto 63 (Ocasión por el centro): Al minut 63, Dominik Sójka gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Qadir Hayat va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 055 Minuto 121 (Penalti marcado (técnico)): A l'hora d'enviar la pilota a un punt determinat, Ariel Narewski de Skorpiony és tot un mestre. El seu penal era impossible d'aturar: 5 - 4.
  • 059 Minuto 123 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat Marek Cichalewski xutant per a Skorpiony va fer anar la pilota just on la volia, però Qadir Hayat, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): En Dominik Sójka anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 6 - 6 per a Skorpiony.
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): El jugador de Skorpiony Tobias Greimel no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Qadir Hayat es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 7 - 7.
  • 056 Minuto 129 (Penalti marcado): El jugador de Skorpiony, Maciej Stelmaszewski, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 8 - 7 al marcador.

Fc Kotwica Kołobrzeg

Goles Goles

  • 138 Minuto 2 (Gol evento especial extremo + rematador): René Oberschil estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Edward Grochulski va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 0 - 1 al minut 2.
  • 183 Minuto 8 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 8, Kołobrzeg va augmentar el seu avantatge a 0 - 2, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Özséb Frigy.
  • 162 Minuto 77 (Gol por la izquierda): Quan es jugava el minut 77 una bona jugada col·lectiva per l'esquerra va deixar sol a en Aïssa Hajaji de Kołobrzeg marcar el 3 - 3 i empatar així el partit.
  • 142 Minuto 119 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Edward Grochulski de Kołobrzeg va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 4 - 4 al marcador.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 057 Minuto 122 (Penalti marcado (nervioso)): Qadir Hayat de Kołobrzeg va mostrar-se molt nerviós i el seu llançament de penal va sortir fluix i cap al centre de la porteria. Tanmateix, Tobias Greimel s'havia estirat a la seva dreta abans de temps i no va tenir temps de reaccionar. 5 - 5.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): René Oberschil va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 5 - 6.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): Catarino Pires de Kołobrzeg, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Tobias Greimel en un bon llançament des del punt fatídic. 6 - 7.
  • 059 Minuto 128 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Kołobrzeg Chuaquín Isasti va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.
  • 059 Minuto 130 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Kołobrzeg Sauveur Maillot va intentar enganyar Tobias Greimel amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 8 - 7.