Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 735897858

Copa 735897858 Información oficial sobre el partido 735897858 en Hattrick

05.06.2024 18:00:00

KS Jack Daniels Piła Alineación oficial del equipo 'KS Jack Daniels Piła' en el partido 4 - 5 Mofety Warszawa Alineación oficial del equipo 'Mofety Warszawa' en el partido
1 / 5 Evento 1xxGoles / Evento 2xxOcasiones 1 / 5
0 / 3 Evento 1x1Goles por el centro/Evento 2x1Ocasiones por el centro 0 / 4
0 / 0 Evento 1x4Goles de penalti/Evento 2x4Ocasiones de penalti 1 / 1
1 / 2 Evento 1x5Goles / Ocasiones evento especial 0 / 0
0 Evento 51xTarjetas 1
0 Evento 09xLesiones 0
49 % Posesión 45' 51 %
47 % Posesión 90' 53 %
Normal Táctica Normal
KS Jack Daniels Piła Alineación oficial del equipo 'KS Jack Daniels Piła' en el partido 4 - 5 Mofety Warszawa Alineación oficial del equipo 'Mofety Warszawa' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
KS Jack Daniels Piła Alineación oficial del equipo 'KS Jack Daniels Piła' en el partido 1 - 1 Mofety Warszawa Alineación oficial del equipo 'Mofety Warszawa' en el partido
Tiene bastante suerte 0.85Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.15Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
26,7 % 24,3 % 49,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

KS Jack Daniels Piła

Goles Goles

  • 105 Minuto 27 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Un canvi de joc mil·limètric d'en Paweł Pacek va deixar la defensa rival amb un pam de nas. Abd Allah Fawwaz va saber resoldre l'u contra u amb el porter, que no va tenir ni esma d'esbroncar els seus companys. Daniels posava el marcador 1 a 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 14 (Ocasión por el centro): Remigiusz Cichoń va estar a punt de marcar al minut 14 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 211 Minuto 22 (Ocasión por el centro): Al minut 22 el Daniels va posar setge sobre la defensa central visitant però en Walerian Świtelski no va estar gens encertat.
  • 221 Minuto 73 (Ocasión por el centro): En Abd Allah Fawwaz va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Daniels se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 205 Minuto 100 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Paweł Pacek va sorprendre tothom amb una passada llarguíssima als peus de Ilurdo Zuari, que, també sorprès, va fer un control horrible i va perdre una oportunitat magnífica.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): El jugador de Daniels, Patryk Rosłaniec, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 2 - 1 al marcador.
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): El jugador de Daniels Jaromír Šťastník no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Júlio Miguel Soares es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 3 - 2.
  • 058 Minuto 125 (Penalti fallado (nervioso)): Walerian Świtelski de Daniels va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 3 - 2.
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): Paweł Pacek de Daniels, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Júlio Miguel Soares en un bon llançament des del punt fatídic. 4 - 3.
  • 058 Minuto 129 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Dorian Kluzik-Rostkowski de Daniels va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.

Mofety Warszawa

Goles Goles

  • 174 Minuto 7 (Gol de penalti): Al minut 7 l'àrbitre va assenyalar un penal molt protestat, que va donar als visitants l'avantatge de 0 - 1. Oliver Hofstätter va llençar el penal ras arran de pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 80 (Ocasión por el centro): Stefan Braun va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 80, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Lucjan Kulesza va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 271 Minuto 81 (Ocasión por el centro): Al minut 81 de partit, Kari Tirilä quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 271 Minuto 85 (Ocasión por el centro): Warszawa va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 85, quan Holger Gullstrand va quedar-se sol davant el porter Lucjan Kulesza, però aquest va poder aturar el xut.
  • 271 Minuto 101 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Holger Gullstrand ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Oliver Hofstätter de Warszawa va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 055 Minuto 122 (Penalti marcado (técnico)): Què fàcil sembla vist així! El tècnic Oliver Hofstätter va clavar el 2 - 2 per a Warszawa amb una precisió mil·limètrica.
  • 058 Minuto 124 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Warszawa Stefan Braun, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Lucjan Kulesza. El marcador continuava 3 - 2.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): En Tomislav Denić anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 3 - 3 per a Warszawa.
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): Júlio Miguel Soares va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 4 - 4.
  • 055 Minuto 130 (Penalti marcado (técnico)): A l'hora d'enviar la pilota a un punt determinat, Holger Gullstrand de Warszawa és tot un mestre. El seu penal era impossible d'aturar: 4 - 5.