Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 735896817

Copa 735896817 Información oficial sobre el partido 735896817 en Hattrick

05.06.2024 18:00:00

CafePort.pl Alineación oficial del equipo 'CafePort.pl' en el partido 1 - 3 Oni Poznań Alineación oficial del equipo 'Oni Poznań' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
CafePort.pl Alineación oficial del equipo 'CafePort.pl' en el partido 4 - 1 Oni Poznań Alineación oficial del equipo 'Oni Poznań' en el partido
Tiene bastante mala suerte 3.66Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.21Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
89,7 % 0,6 % 9,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CafePort.pl

Goles Goles

  • 112 Minuto 33 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del CafePort s'esgargamellaven dempeus per esperonar Alfredo Argenti que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 33 i suposava l'empat a 1 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 27 (Ocasión por el centro): Al minut 27 el CafePort va posar setge sobre la defensa central visitant però en Terencjusz Kierzek no va estar gens encertat.
  • 213 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 28 minuts, en Tomáš Holota no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.
  • 211 Minuto 54 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Tomáš Holota hauria d'haver estat gol al minut 54 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.
  • 213 Minuto 57 (Ocasión por la derecha): El CafePort va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Tomáš Holota la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.
  • 202 Minuto 68 (Ocasión por la izquierda): Al 68, Tomáš Holota hauria reduït diferències si no hagués estat per l'excel·lent intervenció del porter visitant, Cosmin Spătariu. Que va blocar un xut possibilitat per un desajust a la defensa dreta.

Oni Poznań

Goles Goles

  • 171 Minuto 18 (Gol por el centro): En Adrián Sánchez donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 18 el marcador reflectia el 0 - 1.
  • 173 Minuto 46 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Roderik Verbanck va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 1 - 2.
  • 184 Minuto 59 (Gol de penalti): Al minut 59 de partit, l'àrbitre va xiular un penal molt dubtós a favor de Poznań, fet que va motivar una allau de protestes dels jugadors de l'equip de casa. Finalment el penal es va xutar i Roderik Verbanck va aconseguir augmentar l'avantatge dels visitants a 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 3 (Ocasión por la derecha): Edmund Cyganik va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Abdourahmane Nouhoun, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 281 Minuto 58 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Gerhart Markowitz després de 58 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Abdourahmane Nouhoun va poder desviar-lo a córner.
  • 290 Minuto 58 (Ocasión de falta): En Cristofer Scholtzl s'introduí entre dos defensors, que van quedar fora d'opcions de robar la pilota en unes dècimes de segon. Però després no va ser capaç de materialitzar el gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 25, Gertjan Houtkamp de Poznań va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 61 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Edmund Cyganik de Poznań va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.