Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 735896724

Copa 735896724 Información oficial sobre el partido 735896724 en Hattrick

05.06.2024 18:00:00

Los Ches Fanático CF Alineación oficial del equipo 'Los Ches Fanático CF' en el partido 1 - 3 KS TBG Alineación oficial del equipo 'KS TBG' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Los Ches Fanático CF Alineación oficial del equipo 'Los Ches Fanático CF' en el partido 1 - 2 KS TBG Alineación oficial del equipo 'KS TBG' en el partido
Tiene un resultado normal 1.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.21Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
16,6 % 2,6 % 80,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los Ches Fanático CF

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 9 (Ocasión de contra por el centro): En Daniele Bernieri va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 216 Minuto 25 (Ocasión evento especial rápido + pase): La velocitat de Annas Achahboun va ser clau en la jugada d'atac de LCF al minut 25, quan ell mateix va fer una passada brutal a Lindon Hodge, que aquest va espifiar espectacularment davant el gran "ooooh" del públic.
  • 289 Minuto 89 (Ocasión evento especial): En Lindon Hodge, al minut 89 semblava que anés a la velocitat del so, corrent per la banda darrere la pilota, però 洪 (Hong) 一威 (Yiwei) el va avançar a la velocitat de la llum desfent el perill per la seva porteria.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 059 Minuto 121 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat Dubravko Plečaš xutant per a LCF va fer anar la pilota just on la volia, però Gyula Gyöngyösi, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): Daniele Bernieri va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 1 - 1.
  • 059 Minuto 125 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Samson Nyangeri de LCF anava molt fort i col·locat però Gyula Gyöngyösi no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 1 - 2.
  • 059 Minuto 127 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de LCF Yves-Marie Leray va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.

KS TBG

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 8 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 8, quan en Samuel Šneberk va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 273 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): En Adam Latusek va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 272 Minuto 47 (Ocasión por la izquierda): Samuel Šneberk va marcar al minut 47 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 271 Minuto 82 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Declan Ireland que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 273 Minuto 111 (Ocasión por la derecha): 洪 (Hong) 一威 (Yiwei) va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Adrian Hryncewicz, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en 良明 (Yoshiaki) 渡部 (Watabe).
  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Marcin Ksel de TBG la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 60 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 60, Thure Bendt de TBG va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 512 Minuto 113 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 113 de partit, Marcin Ksel de TBG va rebre la segona targeta groga per una entrada sense pilota a un rival i va haver d'abandonar el partit.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): El jugador de TBG, Adam Latusek, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 0 - 1 al marcador.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): Karlo Markač de TBG, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Adrian Hryncewicz en un bon llançament des del punt fatídic. 1 - 2.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): El jugador de TBG 洪 (Hong) 一威 (Yiwei) no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Adrian Hryncewicz es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 1 - 3.