Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 735896220

Copa 735896220 Información oficial sobre el partido 735896220 en Hattrick

05.06.2024 18:00:00

Od Jutra Nie Pije Alineación oficial del equipo 'Od Jutra Nie Pije' en el partido 3 - 0 LKS Garbaci Alineación oficial del equipo 'LKS Garbaci' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Od Jutra Nie Pije Alineación oficial del equipo 'Od Jutra Nie Pije' en el partido 4 - 2 LKS Garbaci Alineación oficial del equipo 'LKS Garbaci' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.73Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.66Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
81,6 % 2,3 % 16,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Od Jutra Nie Pije

Goles Goles

  • 121 Minuto 31 (Gol por el centro): Jens Oberkampf va donar a OJNP un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 133 Minuto 79 (Gol por la derecha): OJNP va aconseguir el 2 - 0 quan Włodzimierz Golon va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 133 Minuto 82 (Gol por la derecha): OJNP va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Teodozy Mirski va poder fer el 3 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 12 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Un fantàstic control de Alessandro Martorella va deixar a Olgierd Zubala assegut a terra però no va acabar en gol, ja que el porter va realitzar una fantàstica intervenció.
  • 231 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Włodzimierz Golon. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 285 Minuto 72 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de OJNP la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Giuliano Pizza de OJNP la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

LKS Garbaci

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 32 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 32 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Ryszard Twardowski va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.
  • 262 Minuto 70 (Ocasión por la izquierda): Al minut 70 Jarosław Jułga va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Dragomir Kosecki va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 22 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Horacjusz Popko després que el jugador de Garbaci li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.
  • 514 Minuto 38 (Tarjeta roja directa): Al minut 38 en Kazimierz Popiołek va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.