Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 735894417

Copa 735894417 Información oficial sobre el partido 735894417 en Hattrick

05.06.2024 18:00:00

RKS STAL CZĘSTOCHOWA Alineación oficial del equipo 'RKS STAL CZĘSTOCHOWA' en el partido 8 - 7 KS Rokita Alineación oficial del equipo 'KS Rokita' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
RKS STAL CZĘSTOCHOWA Alineación oficial del equipo 'RKS STAL CZĘSTOCHOWA' en el partido 2 - 0 KS Rokita Alineación oficial del equipo 'KS Rokita' en el partido
Tiene que haber comprado al árbitro, fijo! 1.51Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene que echar la primitiva, sin duda…
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

RKS STAL CZĘSTOCHOWA

Goles Goles

  • 105 Minuto 21 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Al minut 21, Henry Beauregard va sorprendre els rivals amb una passada de 40 metres cap a Atik Nevhiz que, sense oposició, la va convertir en gol 1 - 0. Un home gran, assegut a les grades cridava: "Ho haveu vist? Ho haveu vist? La mare que ens va parir!"
  • 130 Minuto 29 (Gol de falta): Al minut 29 en Atik Nevhiz va xutar una falta amb molta potència i poca col·locació que, no obstant això, va acabar en gol. El 2 - 0 va ser cantat amb especial eufòria per un vell aficionat, que cridava totalment anacrònic "Gooool! Gooool de Señor!".
  • 113 Minuto 82 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al CZĘSTOCHOWA una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En David Barreto, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 3 - 3. Tot això passava al minut 82.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): El jugador de CZĘSTOCHOWA Torben Nokixel no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Lennard van Osch es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 4 - 3.
  • 059 Minuto 123 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat Henry Beauregard xutant per a CZĘSTOCHOWA va fer anar la pilota just on la volia, però Lennard van Osch, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): En Timmy Rijsbergen anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 5 - 4 per a CZĘSTOCHOWA.
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): El jugador de CZĘSTOCHOWA, David Barreto, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 6 - 5 al marcador.
  • 056 Minuto 129 (Penalti marcado): El jugador de CZĘSTOCHOWA, Ivan Ristić, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 7 - 6 al marcador.
  • 059 Minuto 131 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de CZĘSTOCHOWA Russell Hering va intentar enganyar Lennard van Osch amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 7 - 7.
  • 056 Minuto 133 (Penalti marcado): El jugador de CZĘSTOCHOWA Gonzalo Espés no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Lennard van Osch es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 8 - 7.

KS Rokita

Goles Goles

  • 142 Minuto 34 (Gol de contra por la izquierda): Jetmir Focht va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de Rokita i marcant el 2 - 1.
  • 142 Minuto 41 (Gol de contra por la izquierda): Jetmir Focht va rematar un contraatac des de l'esquerra i va marcar així el 2 - 2 per a Rokita.
  • 185 Minuto 66 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 66 minuts, el tirador de faltes del Rokita va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Halil Şener Karlı, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 2 - 3 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 90 (Ocasión por la derecha): En Kuba Kamenskiy va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 241 Minuto 103 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Rokita va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Seyit Alper Ağer, però el porter rival va fer una gran aturada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Sidiki Ibrahim.
  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Kuba Kamenskiy de Rokita la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): Rivohery Vali va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 4 - 4.
  • 058 Minuto 124 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Sidiki Ibrahim va xutar fora per a Rokita, el marcador es va quedar igual: 4 - 4, ja es veia a venir!
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): Halil Şener Karlı de Rokita, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Torben Nokixel en un bon llançament des del punt fatídic. 5 - 5.
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): El jugador de Rokita, Seyit Alper Ağer, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 6 - 6 al marcador.
  • 056 Minuto 130 (Penalti marcado): El jugador de Rokita, Lennard van Osch, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 7 - 7 al marcador.
  • 058 Minuto 132 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Rokita, Dylan Spanhaak, col·locà la pilota just a les mans d'en Torben Nokixel. El marcador: 7 - 7.
  • 058 Minuto 134 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Rafał Nieściur de Rokita va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.