Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 735889326

Copa 735889326 Información oficial sobre el partido 735889326 en Hattrick

05.06.2024 17:00:00

De Links-poot '83 Alineación oficial del equipo 'De Links-poot '83' en el partido 6 - 3 The ShootingStars are back Alineación oficial del equipo 'The ShootingStars are back' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
De Links-poot '83 Alineación oficial del equipo 'De Links-poot '83' en el partido 0 - 2 The ShootingStars are back Alineación oficial del equipo 'The ShootingStars are back' en el partido
Tiene que haber comprado al árbitro, fijo! 0.50Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.27Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
4,6 % 0,2 % 95,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

De Links-poot '83

Goles Goles

  • 116 Minuto 3 (Gol evento especial rápido + pase): Al minut 3, en Pedro Mata Blanco del Links-poot va fer gala de la seva increïble punta de velocitat i, deixant enrere la defensa, va donar la passada de gol a Johan van de Korput que no va desaprofitar l'ocasió de marcar el 1 - 0.
  • 137 Minuto 14 (Gol evento especial extremo + rematador): Una bona centrada de Iiro Hahkala la va convertir en gol amb un remat de cap en Scott Bunni tal com marquen els cànons. El porter es va estirar però no hi va poder fer res. Al minut 14 el marcador es va actualitzar: 2 - 0.
  • 133 Minuto 21 (Gol por la derecha): Scott Bunni va incrementar l'avantatge de Links-poot amb el 3 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 142 Minuto 34 (Gol de contra por la izquierda): S'havien jugat 34 minuts quan Pedro Mata Blanco va aprofitar un contraatac per la banda esquerra per fer el 4 - 1 per a Links-poot.
  • 134 Minuto 80 (Gol de penalti): Als 80 minuts de joc, els nois de Links-poot van provocar una pena màxima, que va transformar sense problemes Scott Bunni augmentant l'avantatge per als locals: 5 - 2.
  • 133 Minuto 82 (Gol por la derecha): Links-poot va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Johan van de Korput va poder fer el 6 - 2 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 18 (Ocasión por la izquierda): Passaven 18 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Johan van de Korput va rematar alt.

The ShootingStars are back

Goles Goles

  • 151 Minuto 31 (Gol por el centro): Els visitants van respondre al minut 31 del partit, anotant el 3 - 1, mitjançant una bona combinació pel centre que va rematar Bob Francis.
  • 151 Minuto 65 (Gol por el centro): Els aficionats locals es van lamentar quan, al minut 65, el jugador visitant Trevon Hammers va reduir fàcilment l'avantatge local a 4 - 2, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.
  • 151 Minuto 84 (Gol por el centro): ShootingStars van mostrar una bona compenetració quan al minut 84 van reduir diferències a 6 - 3 mitjançant una gran jugada pel centre de l'atac que Robert Rajcomar va rematar sense oposició al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 13 (Ocasión por la izquierda): Al minut 13 Carsten Wollank va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Rithisak Chhay va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.
  • 253 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): L'atac dret visitant feia temps que portava perill. Al minut 33 en Carsten Wollank va aconseguir xutar tot i estar envoltat de contraris, però l'aturada d'en Rithisak Chhay va impedir que reduïssin les diferències al marcador.
  • 253 Minuto 71 (Ocasión por la derecha): ShootingStars van seguir progressant per la banda dreta. Carsten Wollank va tenir la seva oportunitat al minut 71, però la defensa local estava ben organitzada i va poder aturar l'atac.
  • 253 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): En Rithisak Chhay va fer una estirada espectacular al minut 83, desviant amb la mà canviada un obús disparat des de la dreta de l'atac per part d'en Bob Francis.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Jukka Kosloff de ShootingStars va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.